Jūs nekad nebūsiet mēģinājis šādu burkānu ēdienu. Viesi to apēd dažu minūšu laikā un prasa recepti

Burkānus pārlieku traukā, pievienoju ūdeni, aizveru vāku un 7 minūtes cepu mikroviļņu krāsnī. Gataviem burkāniem jābūt mīkstiem.

Burkānus sasmalcinu blenderī līdz biezenim.

Pārlieku biezeni dziļā traukā, pievienoju sāli un vairākos posmos pievienoju cieti. Katru reizi samaisu, un beigās mīcu mīklu ar rokām.

Nelielu mīklas gabaliņu nospiežu un sarullēju bumbiņā.

Ar pirkstu izveidoju bumbiņā pirksta lielumā padziļinājumu.

 

 

 

To pašu daru ar pārējo mīklu.

Uzvāru ūdeni, pievienoju iegūtās burkānu cepurītes un vāru 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot, lai nelīp kopā.

Iepriekš sagatavoju bļodu ar aukstu ūdeni. Gatavās izņemu ar sietiņu no karsta ūdens un uzreiz iemērcu aukstā ūdenī. Uzmanīgi apmaisu, lai atdziest, izņemu no ūdens un pārlieku atsevišķā traukā.

Mērce

Sojas mērce 1,5 ēd.k. l.
Cukurs 1 tējk.
Čili ½ ēd.k. l.
Augu eļļa 16 g
Mērcei ņemu sojas mērci, sajaucu ar cukuru un pipariem. Pievienojiet augu eļļu un vēlreiz samaisiet.

Aplejam burkānu cepurītes ar mērci.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment