Samaisiet, pārklājiet un ļaujiet nostāvēties vismaz 10 minūtes. Viss ir gatavs. Var pasniegt ar plovu, vārītiem kartupeļiem vai vienkārši ar maizi.
Pilns sastāvdaļu saraksts
Zaļie redīsi – 1 gab. (250–300 g)
Zaļie sīpoli – 10 g
augu eļļa – 3 ēdamk. l.
Koriandrs – 1 tējk.
Sāls – pēc garšas
VIDEO:
Lasi vēl: Santehniķa noslēpums: Viena pile kanalizācijā – un caurules vairs nekad neaizsērēs
Salāti ir vienkārši, bet ne tukši – tajos ir garša, siltums un mazliet austrumu. Dalies, ja patika, uzraksti, kā sanāca, un pievieno savām grāmatzīmēm – noteikti noderēs.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Ziema ir atcelta: laikapstākļi strauji mainīsies no 28. oktobra – atjaunināta prognoze
- Bērnudārza pavāres Sarmas labākā recepte: kā pagatavot ļoti garšīgas ābolu pankūkas
- Vai tiešām var pievilināt vīrieti ar čībām un zeķēm – stāstu savu pieredzi
- Neko neprasi, ne no tuvākajiem, ne no saviem bērniem – es pateikšu, kāpēc
- 5 pārtikas produkti, ko Turcijas iedzīvotāji neēd, jo tie tiek uzskatīti par neveselīgiem, bet mēs tos ēdam katru dienu








