Samaisiet, pārklājiet un ļaujiet nostāvēties vismaz 10 minūtes. Viss ir gatavs. Var pasniegt ar plovu, vārītiem kartupeļiem vai vienkārši ar maizi.
Pilns sastāvdaļu saraksts
Zaļie redīsi – 1 gab. (250–300 g)
Zaļie sīpoli – 10 g
augu eļļa – 3 ēdamk. l.
Koriandrs – 1 tējk.
Sāls – pēc garšas
Lasi vēl: Santehniķa noslēpums: Viena pile kanalizācijā – un caurules vairs nekad neaizsērēs
Salāti ir vienkārši, bet ne tukši – tajos ir garša, siltums un mazliet austrumu. Dalies, ja patika, uzraksti, kā sanāca, un pievieno savām grāmatzīmēm – noteikti noderēs.
Tevi noteikti interesēs
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc patiesībā bieži nedrīkst apciemot aizsaulē aizgājušo radinieku atdusas vietasby Sandra Ločmele
- Nevēlos mainīt savu uzvārdu – kā reaģēt, ja topošā vīra ģimenei tas nepatīkby Rinalds Bergmanis