Jūs noteikti neesat mēģinājuši šos salātus ar karstu eļļas mērci

 

Samaisiet, pārklājiet un ļaujiet nostāvēties vismaz 10 minūtes. Viss ir gatavs. Var pasniegt ar plovu, vārītiem kartupeļiem vai vienkārši ar maizi.

Pilns sastāvdaļu saraksts

Zaļie redīsi – 1 gab. (250–300 g)
Zaļie sīpoli – 10 g
augu eļļa – 3 ēdamk. l.
Koriandrs – 1 tējk.
Sāls – pēc garšas

Lasi vēl: Santehniķa noslēpums: Viena pile kanalizācijā – un caurules vairs nekad neaizsērēs

Salāti ir vienkārši, bet ne tukši – tajos ir garša, siltums un mazliet austrumu. Dalies, ja patika, uzraksti, kā sanāca, un pievieno savām grāmatzīmēm – noteikti noderēs.