Jūsu stils, Jūsu Toyota Avensis Executive Limited Edition

Stils un personība nāk ar laiku. Kad esat iemācījies novērtēt izsmalcinātākas lietas dzīvē. Kad esat iemācījies atvērt austeres, izvēlēties laikmetīgu kurpju pāri vai sagaidīt vairāk no sava automobiļa.

IZVĒLIETIES SAVU STILU

Āda/Alcantara® pauž izsmalcinātību un cēlumu. Laika gaitā āda iegūst arvien vairāk “personības“, gluži kā Jūs. Avensis Executive Limited Edition piedāvā rūpīgi atlasītas ādas salona apdares versijas.

ĀDA/ALCANTARA®, TERRACOTA

Bi-LED PRIEKŠĒJIE LUKTURI

Inovatīvā LED lampu tehnoloģija piešķir Avensis atšķirīgu izskatu un garantē izcilu apgaismojumu diennakts tumšajā laikā.

Bi-LED priekšējie lukturi – spuldzes ir gaišākas un aptuveni 30 metrus “dziļākas” nekā halogēna spuldzes. Tajā pašā laikā LED apgaismojums patērē mazāk jaudas.

LED dienas gaitas lukturi – izcili LED dienas gaismas lukturi ļauj Jūs pamanīt un piešķirt jaunajam Avensis noslēdzošo stila pieskārienu.

Miglas lukturi ar pagriezienu funkciju – plaša leņķa miglas lukturi palīdz izbraukt līkumus un manevrēt lēnā ātrumā.

Aizmugures LED lukturi – jaunajos aizmugurējos lukturu moduļos ir jauni V-veida LED lukturi, LED bremžu un miglas lukturi.

KOMPLEKTS TOYOTA SAFETY SENSE SAFETY

Drošības sistēmu komplekts Toyota Safety Sense palīdz nodrošināt Jūsu un Jūsu pasažieru drošību: sadursmes novēršanas sistēmas (PCS) kamera un lāzera stari identificē priekšā braucošos automobiļus un palīdz novērst sadursmi vai tās sekas; brīdinājums par izbraukšanu no joslas (LDA) brīdina, ja automobilis sāk novirzīties no braukšanas joslas; automātisko tālo gaismu funkcija izstrādāta, lai uzlabotu redzamību diennakts tumšajā laikā un ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma (RSA) ataino zīmes uz TFT ekrāna. Pateicoties šīm aktīvās drošības sistēmām, Toyota Safety Sense palīdz samazināt sadursmes risku un tādējādi veicina drošu braukšanu.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment