Jūtas kā septītajās debesīs: trīs laimīgākās zodiaka zīmes

Viņi tik patiesi tic, ka ir radīti laimei, gluži kā putns lidojumam, ka gandrīz nekad nav nelaimīgi.

Astrologi ir pastāstījuši par laimīgākajām Zodiaka zīmēm. Astroloģe Olga Stella pastāstīja par zodiaka zīmēm, kuras jūtas vislaimīgākās.

Dvīņi

Laimīgākā cilvēka tituls starp visām 12 zodiaka zīmēm pienākas Dvīņiem – cilvēkiem, kuri kopumā ir laimīgi vienmēr, visu mūžu. Laime viņiem patiešām ir iekšienē, kur tai vajadzētu būt saskaņā ar filozofiskiem traktātiem. Vienkārši visiem ārējiem apstākļiem Dvīņiem ir apakšpersonība, kuras viņiem palīdz pielāgoties vieniem vai otriem apstākļiem. Bet nevajag būt greizsirdīgiem, jo tas ir bezjēdzīgi: mēs visi tādi nevaram būt. Dvīņi ir cilvēki, kas tiecas uz lielu garīgumu, un tas lielā mērā ir arī viņu laimes avots.

Ūdensvīrs

Visām pārējām zīmēm pilnīgai laimei vienmēr kaut kā pietrūkst, bet Ūdensvīram kaut kā pietrūkt nevar: Ūdensvīri vienmēr ir pārliecināti, ka viņiem ir viss. Un tas, kas viņiem nav, patiesībā viņiem nemaz nav vajadzīgs. Šī neticamā rakstura īpašība arī ļauj Ūdensvīriem vienmēr būt laimīgiem. Tas viņus pilnībā atšķir no saviem mīļajiem, kuriem, muļķiem, kaut kādu iemeslu dēļ laimei ir vajadzīgas kādas garlaicīgas lietas, piemēram, alga. Nemaldieties, Ūdensvīri apzinās naudas vērtību un to mīl, bet tā viņiem nekad nav prioritāte, un viņi ir pašpietiekami.

Lasi vēl: Kā pareizi laistīt augus ar rīsu ūdeni

Lauva

Lauvas tik patiesi tic, ka ir radīti laimei, gluži kā putns lidojumam, ka viņi gandrīz nekad nav nelaimīgi. Par ko viņiem jāsaka liels cilvēciskais paldies, jo nelaimīgs Lauva ir dusmīgs Lauva, bet dusmīgam Lauvai piemīt iznīcinošs spēks un 80. līmeņa atriebība. Lauvas ir cilvēki ar harizmu, viņiem patīk uzmanība un būt starmešu gaismā. Un, kad viņi ir šajā vidē, kurā jūtas vislabāk, laime no viņiem burtiski kūsā un pārņem visu viņu personību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment