Kā 2 minūtēs bez mazgāšanas atbrīvoties no sviedru smakas uz virsdrēbēm

Atstājiet pastu uz stundu, kamēr tā iedarbojas, un pēc tam vienkārši noslaukiet atlikumus ar birstīti. Soda ļoti efektīvi absorbē nepatīkamas smakas, padarot apģērbu tīru un svaigu.

Lasi vēl: Sals nekaitēs: ko nepieciešams stādīt dārzā martā

Citronu sula. Izspiediet pusi citrona sulas uz salvetes un uzklājiet to uz netīrās vietas. Ļaujiet drānai nožūt, pēc tam drēbes vairs neizdvesīs nepatīkamu aromātu, tās kļūs tīras un svaigas.

Ēteriskā eļļa. Šī metode ir piemērota lietām, uz kurām pēc ēteriskās eļļas nepaliek traipi. Ielejiet ūdeni izsmidzināmajā pudelē, pievienojiet dažus pilienus ēteriskās eļļas ar iecienītu aromātu un apsmidziniet apģērbu. Patīkamais aromāts lieliski maskēs sviedru smaku.

Sāls. Šī ir viena no labākajām metodēm, kā atbrīvoties no sviedru smakas uz apģērba. Pagatavojiet šķīdumu no ēdamkarotes sāls un silta ūdens, apstrādājiet netīrās vietas uz drēbēm, smaka pazudīs dažu stundu laikā. Šī metode ir piemērota gaišām lietām, pretējā gadījumā uz apģērba var rasties traipi.

Spirts. Šis šķidrums noņems no apģērba visas smakas un vienlaikus dezinficēs audumu. Lai to izdarītu, atšķaidiet spirtu ar ūdeni proporcijā 1:1, apstrādājiet problemātiskās apģērba vietas un nožāvējiet. Jūsu jakai vai mētelim būs svaiga un tīra smarža.

Arī interesanti: Nikolajs Puzikovs nācis klajā ar lieliem jaunumiem, par kuriem jau tagad mēļo un baumo teju puse Latvijas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment