Kā ar sērkociņu un ūdens glāzes palīdzību noteikt vai tev ir uzlikts lāsts? Lūk, kā!

Pasaulē ir tik daudz nelaimīgu cilvēku, kuru dzīve nav īpaši labi izveidojusies. Viņi nepiestrādā pie savas laimes, bet tikai apskauž citus, kuri ir veiksmīgāki, un nereti tos nolād. Un pat izmanto dažādas burvestības, uzliek lāstus un noskauž.

Ar šādas metodes palīdzību tu varēsi uzzināt, vai tev ir uzlikts lāsts, ko paveikuši nelabvēļi. Jo ļoti bieži mūs dzīvē piemeklē sliktie laiki, kuri dažreiz nav atkarīgi no mūsu darbībām vai bezdarbības. Mēs tev pastāstīsim par vienu sen zināmu paņēmienu, ar kura palīdzību ir iespējams noteikt, vai tev ir uzlikts lāsts.

Tev būs nepieciešams
• glāze
• ūdens
• 2 sērkociņi

Pārbaude
1. Pirms pārbaudes sākuma atslābinies, noskaņo sevi uz mieru un uzdod jautājumu: “Vai manī ir svešas enerģiskas ietekmes pēdas?”

2. Turot sērkociņu pie gala, uz kura nav sērs, novieto to vertikāli, 4 – 5 centimetrus no ūdens virsmas tieši glāzes vidū.

3. Aizver acis un uzdod to pašu jautājumu. Palaid vaļā sērkociņu un ļauj tam brīvi iekrist ūdenī.

4. Pēc tam, kad nomestais sērkociņš beigs savu kustību, izdari to pašu ar otru sērkociņu.
Sērkociņi, protams, ieņems noteiktu stāvokli, pēc kura var spriest par to, vai ir, vai nav lāsts. Mēdz būt trīs pamata sērkociņu izvietojuma varianti: sērkociņi viens ar otru nesaskaras, sērkociņi viens ar otru saskaras un sērkociņi viens otru krusto. Katrai no šīm kombinācijām ir sava īpašā informācija.

Lasi vēl: Kas notiek, ja aizdedzina 6000 sērkociņus; Brīnišķīgs skats!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā atšifrēt rezultātus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment