Kā atbrīvoties no asinsspiediena problēmām ar tautas metodēm

Kurš no mums šodien nezina, kas ir augsts vai zems asinsspiediens. Iespējams, ir maz cilvēku, kas nezina šīs novirzes no normas.

Hroniskiem hipertensijas un hipotensijas slimniekiem, protams, ir medikamentu kopums, taču neaizmirstiet arī izmantot arī tautas līdzekļus.

Vispirms, lai noteiktu, kāds ir jūsu spiediens, jums jāzina norma: 120/80.

Hipertensija

Hipertensiju pavada simptomi: spiedošas galvassāpes pakausī, slikta dūša, vēlme visu laiku ēst, kas uz laiku pāriet galvassāpes.

Protams, ir jākonsultējas ar ārstu un jāizvēlas pareiza terapija, noskaidrojot, kas ir spiediena lēciena uz augšu cēlonis.

Lasi vēl: Virtuves viltības no Džeimija Olivera, kas izmainīs tavu attieksmi pret ēdiena gatavošanu

Tas var būt liekais svars (pat 10 kilogramu pieaugums var sarežģīt ierasto dzīvi), nepareizs pārmērīgi trekns uzturs, pārmērīgs alkohola un stimulējošu dzērienu patēriņš, ilgstošs stress.

Taču sāpīgo stāvokli un paaugstināta asinsspiediena ārstēšanu ar tautas līdzekļiem var mazināt:

Katru dienu pirms ēšanas tukšā dūšā apēdiet 1 ķiploka daiviņu.

Var pagatavot pētersīļu zaļumu un ķiploku maisījumu. 2 lielus zaļumu saišķiem sagriež un tiem pievieno 1 smalki sagrieztu ķiploka galviņu. Masu novieto ledusskapī. No rīta tukšā dūšā apēdiet 1 ēdamkaroti. Tas ne tikai normalizēs asinsspiedienu, bet arī samazinās holesterīna līmeni. Pierādīts!

Ieberiet glāzē ēdamkaroti kukurūzas miltu un uz nakti aplejiet ar verdošu ūdeni. No rīta, nesajaucot nogulsnes, izdzeriet ūdeni.

Ja jums ir paaugstināts asinsspiediens un nepanesamas galvassāpes, uzlieciet karstu kompresi vai sinepju plāksteri uz kakla zem pakauša, bet kājas ielieciet karsta ūdens vanniņā.

Karsta zaļā tēja pazemina spiedienu, bet ļoti strauji, atšķirība ir pārāk jūtama.

Augstu asinsspiedienu normalizē parastie sīpoli. Nomizotu sīpolu ielieciet glāzē un pārlejiet ar verdošu ne karstu ūdeni uz nakti. No rīta vēl gultā izdzert ūdeni.

Vienu sīpolu sasmalcināt ar vienu ēdamkaroti medus un maisījumu ēst pakāpeniski visas dienas garumā pirms ēšanas. Parasti lieto 2 nedēļas.

Par hipotensijas profilaksi ar tautas metodēm lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment