Kā atbrīvoties no matu iekļūšanas kanalizācijā: šīs problēmas risinājums ir ātrs un ļoti vienkāršs

Ja mati nokļūst kanalizācijas caurulē – tā ir īsta problēma. Jo kopā ar taukiem, kas uzkrājas uz cauruļu sieniņām, tie veido aizsprostus, kurus ir grūti dabūt vai izšķīdināt.

Tad ir diezgan grūti iztīrīt notekas vannas istabā. Turklāt pastāv pastāvīga problēma, ko rada aizsērējušās notekcaurules – no caurulēm nākoša smaka. Ko darīt, lai izvairītos no šādām nepatikšanām?

Mēs jums pastāstīsim par diezgan vienkāršu, bet ļoti efektīvu veidu, kā pasargāt kanalizāciju no matiem un ko darīt, ja tie tur jau ir nokļuvuši.

Kā pasargāt kanalizāciju no matiem

Ja nav speciālu režģu vai filtru, kas aizsargātu kanalizāciju no matiem un mājdzīvnieku spalvām, varat izmantot improvizētus līdzekļus.

Marle. Šī metode ir ideāli piemērota, lai novērstu smilšu, matu un citu sīku svešķermeņu nokļūšanu kanalizācijas sistēmā. Pirms vannošanās vai mājdzīvnieka peldes virs kanalizācijas notekas vannā novietojiet marles gabaliņu. Šādā veidā ūdens brīvi ieplūdīs caurulē, un viss, kam nevajadzētu nonākt kanalizācijā, paliks uz marles.

Lasi vēl: Neticams gardums no lavaša un maltās gaļas: piemērots ēdiens brokastīm vai kā uzkoda dienas laikā

Kancelejas gumija. Šī lieta palīdzēs izvairīties no garu matu nokļūšanas kanalizācijā. Pirms vannas vai dušas izmantošanas pietiek uzlikt gumiju uz notekcaurules atveres vannas istabā un pēc tam vienkārši noņemt. Visi mati paliks uz tās, un jums nebūs nemitīgi jātīra īpašās restes vai pati kanalizācijas caurule.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment