Kā atjaunot plastmasas sākotnējo izskatu, reizi par visām reizēm atbrīvojoties no dzelteniem traipiem

Spirts

Spirts lieliski noņem dzeltenus traipus no plastmasas virsmām. Pirms lietošanas uzklājiet spirtu uz lupatiņas un viegli noslaukiet netīro vietu, atstājot to uz dažām minūtēm. Spirts izšķīdinās traipu un noņems to no plastmasas virsmas. Tomēr vispirms pārbaudiet līdzekli uz neliela laukuma, lai pārliecinātos, ka pārklājums nemainīs krāsu vai nenolobīsies.

Melamīna sūklis

Melamīna var izmantot arī dzeltenu traipu noņemšanai no plastmasas. Parasti šādi sūkļi ir ļoti abrazīvi, tāpēc tie ir ideāli piemēroti jebkādas sarežģītības traipu un netīrumu noņemšanai no dažādām virsmām. Vienkārši samitriniet sūkli un viegli noslaukiet dzelteno vietu, līdz traips ir noņemts, pēc tam noskalojiet ar tīru ūdeni un nosusiniet.

Trauku mazgāšanas želeja

Dzeltenu traipu noņemšanai no plastmasas var izmantot arī trauku mazgāšanas želeju. Nelielu līdzekļa daudzumu sajauciet ar siltu ūdeni un viegli noslaukiet dzelteno vietu ar drānu vai birstīti. Pēc tīrīšanas noskalojiet vietu ar aukstu ūdeni un nosusiniet.

Zobu pulveris vai zobu pasta

Ar zobu pulveri vai zobu pastu var atgriezt plastmasai tās sākotnējo izskatu. Vienkārši uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz drāniņas vai birstes un viegli noslaukiet iekrāsoto vietu. Pēc tīrīšanas noskalojiet ar aukstu ūdeni un noslaukiet sausu. Pirms turpināt darbu, pārbaudiet līdzekli uz neliela laukuma un tikai tad turpiniet pilnībā noņemt traipus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Citronu sula vai etiķis

Citronu sula vai etiķis arī palīdzēs atjaunot plastmasas sākotnējo skaistumu. Vienkārši samaisiet vienādas citrona sulas vai etiķa daļas ar siltu ūdeni un maigi noslaukiet dzelteno virsmu ar drānu vai birstīti. Citronu sulā vai etiķī esošā skābe palīdz noārdīt un noņemt traipus no gandrīz jebkuras virsmas. Pēc tīrīšanas noskalojiet ar aukstu ūdeni un noslaukiet līdz sausumam.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment