Kā atpazīt savu otro pusīti – zodiaka zīmju saderības tabula

1. Diezin vai jūs varat būs kopā

Zvaigznes saka, ka ar šādu saderību nevar izveidot spēcīgu aliansi. Šo zodiaka zīmju rakstura iezīmes ir pārāk atšķirīgas. Viņi uz dzīvi skatās atšķirīgi un, visticamāk, nespēs sadzīvot kopā. Bieži gadās, ka viens no partneriem ir daudz temperamentīgāks un nomāc otro. Vai arī viens ir pārāk rezervēts un kluss, bet otram ar viņu ir garlaicīgi.

Tā visa dēļ rodas grūtības un ķildas. Šīs zodiaka zīmes bieži pievelkas viena otrai, bet kopā tām nav lemts būt. Jūs varat mēģināt uzturēt attiecības, bet vienam no jums būs jāpiekāpjas un jāmaina savs raksturs. Patiesas mīlestības labad jūs varat veikt jebkuru kompromisu, tikai šajā gadījumā vai tas maz ir iespējams …

 

2. Neveiksmīga saderība, bet viss ir iespējams

Šādās attiecībās nevar iztikt bez grūtībām. Astrologi atzīmē, ka neveiksmīga saderība liek partneriem pastāvīgi nonākt konfliktā. Šīs zodiaka zīmes ir ļoti dažādas, viņām ir grūti atrast kopīgu valodu un ņemt vērā viena otra vajadzības. Visas šīs atšķirības bieži kļūst par nesaskaņu un strīdu iemeslu.

Tomēr ir iespējams kompromiss. Tas nebūs viegli, bet jūs varat vienoties un nonākt pie kopsaucēja. Jautājums tikai, vai jūs esat gatavs turpināt mēģināt censties šīs personas labā?

 

3. Pieliekot pienācīgas pūles, iespējama spēcīga savienība

Šajā gadījumā viss ir diezgan diskutabls. Dažreiz attiecības starp šīm zīmēm var kļūt spēcīgas, pat priekšzīmīgas. Tomēr tas prasīs daudz pūļu. Svarīgākais šādās attiecībās ir saprast partneri, izjust viņa vajadzības un apgūt rakstura nianses.

Bieži vien šīs savienības izjūk dēļ nevēlēšanās pielāgoties apstākļiem. Egoisms var sabojāt attiecības, tāpēc ir svarīgi vienmēr ieklausīties vienam otrā. Centieni noteikti atmaksāsies pilnībā.

 

4. Augsta saderība

Ko lai saka, brīnišķīga savienība. Augsta līmeņa saderība, stipras attiecības un jūtas vienmēr virmo. Dažreiz pāriem gadās domstarpības, taču tas viņiem netraucēs būt kopā.

Ja mīlētāji var pārvarēt visus šķēršļus, viņi noteikti spēs izveidot stipru ģimeni, kurā valda harmonija un savstarpēja sapratne. Lieliska savienība!

Lasi arī: Kas ir mīlestība katrai no Zodiaka zīmēm? Būsi pārsteigts cik precīzi šis atbilst!

5. Vislabākā saderība

Šis ir gadījums, kad var teikt, ka mīlnieki ir ideāls pāris. Attiecībās valda savstarpēja izpratne un sirsnīgas jūtas. Tieši šīs zodiaka zīmes veido harmoniskākās, saticīgākās un laimīgākās ģimenes. Viņi abi lieliski saprot, ka, lai iegūtu kopēju laimi jābūt līdzsvaram pārī, un abi aktīvi uz to tiecas.

Savā ziņā šīs laulības var saukt par karmiskām. Šie cilvēki ir perfekti viena veseluma divas puses. Ja viņi satikās un apprecējās, tad tas ir gandrīz vienmēr uz visu mūžu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment