Kā atpazīt savu otro pusīti – zodiaka zīmju saderības tabula

Atrast savu dzīves pavadoni – nav viegls uzdevums. Kāds šajā jautājumā uzticas tikai savai intuīcijai, bet kāds vēršas pēc palīdzības pie zvaigznēm. Daudzi tic (jā, un praksē tas ne reizi vien apstiprinājies), ka mūsu zodiaka zīme daudz ko atklāj par mūsu raksturu, mūsu vēlmēm un pat par to, kas mums vislabāk der attiecībās.

Protams, katram cilvēkam piemīt unikālas rakstura īpašības, tomēr zodiaka zīmes iezīmes parādās, pat ja sīkumos. Astrologi gadiem izpētījuši šos jautājumus un noskaidrojuši, kuri pāri var radīt harmonisku savienību, bet kuriem attiecības izveidot būs grūti.

 

Zīmju saderības tabula

Lai saprastu, vai tev der tavs izredzētais, astrologi piedāvā vienkāršu zodiaka zīmju saderības tabulu. Iespējams, šī informācija izskaidros, kāpēc attiecībās viss ir tieši tā. Gadās tā, ka tiek izveidots pāris, bet bez saderības, tomēr viņiem trūkst harmonija attiecībās. Protams, visu var labot, ja saprot, kāpēc tas tā notiek.

Un šī tabula palīdzēs saprast šādas nianses. Pāriem, kuriem nav ideāla saderība, netraucēs uzzināt vairāk par savas otras pusītes rakstura īpašībām. Tādā veidā viņi varēs uzlabot attiecības, pat ja zvaigznes ir pret viņu savienību.

Lasi arī: Kas ir mīlestība katrai no Zodiaka zīmēm? Būsi pārsteigts cik precīzi šis atbilst!

Konkrētāk par tabulu. To lasīt ir ļoti vienkārši: kolonnā jūs izvēlaties savu zodiaka zīmi, rindā – jūsu izredzētā zīmi. Skaitlis krustojumā norāda saderības pakāpi. Tagad atliek iepazīties ar to nozīmi.

Šķir otru lapu, lai lasītu ciparu aprakstu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment