Kā ātri atbrīvoties no tarakāniem: vienkāršas lamatas un nav nepieciešamas ķimikālijas

Atbrīvoties no tarakāniem ir grūti, bet iespējams.

Diemžēl pat visrūpīgākā saimniece nav imūna pret tarakānu parādīšanos mājoklī. Tos ir ļoti viegli izaudzēt, bet aizdzīt prom var būt diezgan sarežģīti. Kādus vien slazdus cilvēki tiem nav izgudrojuši!

Starp visefektīvākajiem līdzekļiem ir speciālas ķimikālijas, taču arī tās ne vienmēr spēj uzvarēt tarakānus, kuri ir iemācījušies mutēt un pielāgoties. Turklāt šie līdzekļi var kaitēt mājdzīvniekiem.

Mēs jums pastāstīsim par vienkāršu līdzekli, kas jums var kļūt par īstu glābiņu no šiem kukaiņiem.

Ņemiet biezu kartonu, par ērtāko var uzskatīt A4 formātu. Uz šīs loksnes pielīmē abpusējas līmlentes sloksnes. Tagad jums atliek tikai sarūpēt ēsmu tarakāniem.

Lai to izdarītu, vienkārši ielieciet kaut ko saldu līmlentas laukuma vidū – piemēram, ievārījumu. Tāpat derēs arī saulespuķu eļļā (vēlams, nerafinētā) iemērkts maizes gabaliņš.

Novietojiet sagatavoto slazdu virtuvē, kur visbiežāk redzat tarakānus. Tie noteikti mēģinās nokļūt līdz gardumam, bet atpakaļ atgriezties nevarēs – tie pielips pie līmlentas.

Lasi vēl: Steidzami glābiet datoru: 3 iemesli, kāpēc jūsu klēpjdators izslēdzas un veidi, kā atrisināt problēmu

Turklāt tarakāni nepanes dažus augļus, īpaši banānus – to arī varat izmantot.

Banānu mēdz sajaukt ar olas dzeltenumu, bet daudz efektīvāk ir izmantot divas citas sastāvdaļas: nogatavojušos banānu un jebkuru viskozas putras. Putra darbosies kā saistviela, un patīkamā banāna smarža piesaistīs tarakānus.

Sajauc tējkaroti borskābes ar nelielu daudzumu putras un vienu saberztu banānu. Uzvelc gumijas cimdus un no iegūtās masas izrullē mazas bumbiņas. Novieto tās bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamās vietās.

Šīs metodes palīdzēs ātri uzvarēt tarakānus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment