Kā ātri nomaskēt skrāpējumus uz automašīnas: neliels triks, par kuru zina tikai daži cilvēki

Lai maskētu virsmas skrāpējumus, var izmantot improvizētus līdzekļus: glābiņš autovadītājiem.

Skrāpējumi uz automašīnas uzreiz sabojā tās izskatu un vienlaikus arī īpašnieka noskaņojumu. Tie var parādīties dažādu iemeslu dēļ. Un, lai atrisinātu šo problēmu, jums ir jāvēršas pie profesionāļiem, kas prasa daudz naudas un laika. Tomēr ir daži nelieli triki, kas palīdzēs tikt galā ar skrāpējumiem. Un jums nebūs jāved automašīna uz profesionālu pulēšanu.

Mēs jums pastāstīsim, kā ātri un bez liekas piepūles noslēpt skrāpējumus uz automašīnas virsbūves.

Zobu pasta. Šeit ir svarīgi, lai līdzekļa sastāvā būtu abrazīvas daļiņas, kas palīdzēs likvidēt nelielas skrambas. Uzklājiet zobu pastu uz mīkstas drāniņas un noslīpējiet bojāto vietu, pēc tam noskalojiet un nosusiniet. Ja skrāpējumus nav izdevies likvidēt no pirmās reizes, procedūra ir jāatkārto.

Pulēšana. Specializētajos veikalos ir pieejami skrāpējumu noņemšanas komplekti. Komplektā ir visi skrāpējumu noņemšanai nepieciešamie līdzekļi, ir vērts ievērot to lietošanas instrukcijas.

Lasi vēl: Skābajā krējumā sautēti šampinjoni: garšīgs ēdiens, ko pagatavos pat iesācēji

Līdzekļi ar abrazīvām daļiņām. Šos produktus pārdod arī veikalos un auto tirgos, tie ātri palīdzēs tikt galā ar skrāpējumiem. Ir tikai jāievēro skaidri norādījumi uz iepakojuma, lai nesabojātu automašīnas krāsu. Šī metode ir piemērota nelieliem skrāpējumiem, ja bojājumi ir nopietnāki, tad jums būs jāvēršas pie profesionāļiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Marķieris. Lai slēptu bojājumus uz virsbūves, varat izmantot speciālu marķieri vai krāsu. Galvenais, lai līdzeklis būtu tādā pašā krāsā kā automašīna, tas padarīs skrāpējumu neredzamu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment