Vēl viens dzīves triks: karsta ūdens metode
Ja karote nav pa rokai vai vēlaties izmēģināt citu metodi, ir vēl viens ātrs veids, kas darbojas gandrīz kā maģija — tas ir karsta ūdens izmantošana.
Kā to izdarīt:
1. Piepildiet bļodu ar karstu ūdeni (bet ne vārošu, lai nesabojātu vāciņu).
2. Ievietojiet burku ar vāciņu uz leju ūdenī, atstājot to uz 30 sekundēm.
3. Ūdens uzsilda vāciņa metālu, un tas nedaudz paplašinās, atslābinot vakuumu.
Pēc tam vāciņš tiks viegli atvērts ar rokām, un jums nebūs jāpieliek ne mazākais spēks.
Kur vēl šo metodi var izmantot?
Šis noslēpums ne tikai palīdzēs, kad nevarat atvērt burku ar ievārījumu vai gurķiem. Karote var noderēt arī citās situācijās:
– Vāciņu atvēršana no skābētiem produktiem, medus un mērcēm. Kad vāciņš ir cieši aizvērts, bet jūs nevēlaties to sabojāt — karote darbosies kā pa brīnumu.
– Izmantošana, atverot konservu burkas vai iecienītās dzērienu pudeles. Tā jūs izvairīsieties no vāciņa bojājumiem, un arī rokas neslīdēs no sviedriem!
Šīs metodes priekšrocības:
– Ātri. Dažu sekunžu laikā jūs atverat vāciņu bez piepūles.
– Droši. Nav nepieciešama spēka pielietošana, naži vai citi bīstami rīki.
– Ekonomiski. Karote ir priekšmets, kas ir katrā mājā, un vienmēr ir pa rokai.
Lasi vēl: Tualetes bumbiņas pašu rokām – aizmirstiet dārgos tīrīšanas līdzekļus
Tātad, ja nav speciāla priekšmeta, tagad jūs zināt, kā atvērt jebkuru burku ar skrūvējamu vāciņu.
Tevi noteikti interesēs
- Mana paziņa no Francijas, Cecīlija, bija nepatīkami sašutusi, kad uzzināja, ko latviešu sievietes atļaujas darīt savās mājās
- Balkonu stiklojums ir aizliegts: tiek skaidrots kurās valstīs draud demontāža un kādas var būt sekas
- Zemesvēži jeb racējcirceņi uz ilgu laiku pazudīs no jūsu dārza: dalos ar vienkāršu metodi
- 55 gadus vecs vīrietis no Valmieras skaidro, kāpēc sievietēm ārpus viņa standartu rāmjiem nav cerību uz otro randiņu
- Latvijas meteoroloģiskais centrs brīdina iedzīvotājus: ”Vēlams atlikušo brīvdienu uzturēties iekštelpās”
- Atbrīvojies no kondensāta uz logiem ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, kas uzsūc mitrumu








