Kā dzimšanas mēnesis ietekmē cilvēka likteni. Maijā un oktobrī dzimušajiem būs ko iesvīst

Šodien piedāvājam tev pavisam neparastu zodiaka zīmes prognozi, balstītu uz dzimšanas mēnešiem. Mēneši ne vienmēr sakrīt ar zodiaka zīmēm, tāpēc dažreiz rodas neskaidrības, ko ir grūti izskaidrot.

Piemēram, jūnija un jūlija Vēži nereti ir ļoti atšķirīgi. Kāpēc tā? Tāpēc, ka dzimšanas mēnesim ir sava ietekme, iespējams, pat lielāka par pašu zodiaka zīmi.

Zodiaka zīmes pa dzimšanas mēnešiem

Janvāris – lieliskie līderi

Cilvēkiem, kas dzimuši janvārī, raksturīga stipra personība. Viņi spēj stāties pretī pat vissmagākajiem izaicinājumiem. Ja janvārī dzimušais izjūt vājumu, tas ne vienmēr nozīmē, ka viņš ir vājš – var būt, ka viņš ir starp nepareiziem cilvēkiem vai nodarbojas ar to, kas viņam nav piemērots.

Šī mērķtiecība un izlēmība parasti ir noderīga, tomēr dažreiz tā var novest pie nevēlamām sekām. Dažkārt šie cilvēki kļūst pārāk pašpārliecināti un pieņem impulsīvus lēmumus.

Februāris – vējainie intelektuāļi

Februārī dzimušie spēj paveikt daudz, taču tas nenozīmē, ka viņi to darīs. Dažreiz viņi ir tik ļoti apjukuši starp dažādām iespējām, ka nespēj izvēlēties vienu. Tas var līdzināties ēzelim, kas stāv starp diviem siena kūlīšiem.

Ja viņi tomēr izlemj par labu kādam virzienam, pēc pusgada var pilnībā mainīt savu izvēli. Pasaule ir pilna iespēju, un svarīgi ir tās izmantot.

Marts – maigie empāti

Martā dzimušie ir ļoti jutīgi pret citu cilvēku emocijām un spēj uzreiz izjust, ja kādam klājas slikti, pat ja tas cenšas to slēpt. Viņu pašu ievainojamība ļauj viņiem labi izprast citu sajūtas, padarot viņus par lieliskiem draugiem un izciliem psihologiem.

Jūtīguma otra puse ir ievainojamība. Ja cilvēks necenšas apzināti risināt šo ievainojamību, viņš var viegli pazust savā satraukumā un pastāvīgajās emocijās.

Aprīlis – draiskie drosminieki

Par aprīlī dzimušajiem var teikt, ka viņi spēj paveikt jebko – gan ieiet ugunī, gan apturēt auļojošu zirgu. Viņiem nav nekā neiespējama. Ja runa ir par materiāliem jautājumiem, viņi var izstrādāt drošu biznesa plānu un sasniegt veiksmi.

 

Tomēr viņu vēlme visu izdarīt pašu spēkiem var sabojāt plānus. Vislabākie rezultāti tiek sasniegti tikai sadarbojoties ar citiem.

Ej uz nākamo lapu un uzzini arī par citiem mēnešiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment