Kā dzimšanas mēnesis ietekmē cilvēka likteni. Maijā un oktobrī dzimušajiem būs ko iesvīst

Maijs – uzticamie stoiķi

Daudzi maijā dzimušie zemapziņā paši nonāk pie stoicisma jēgas, bez visādas filozofiskās literatūras lasīšanas. Tādi cilvēki nepārdzīvo par sīkumiem un vienkārši dara savu darbu.

Viņi ar prātu pieiet visām grūtībām. Ja kaut kas notiek, un to ir iespējams izlabot, tad nevajag pārdzīvot. Šis domāšanas veids ļauj viņiem dzīvē daudz sasniegt.

Jūnijs – izturīgie harizmāti

Jūtīgi cilvēki, kas ar gadiem uzkrāj mantas, bieži vien izskatās pieauguši un izturīgi. Jūnijā dzimušie var šķist, ka viņi spēj tikt galā ar visu, bet patiesībā viņiem ir nepieciešams atbalsts un rūpes.

Kompānijā šie cilvēki parasti jūtas pārliecinoši. Pat, ja kādreiz viņiem ir bijušas problēmas ar komunicēšanu, tad vairākums no viņiem spējuši pateicoties gribasspēkam atrast sevī vieglas saskarsmes stīgu.

Jūlijs – brīvību mīlošie teorētiķi

Bieži gadās tā, ka jūlijā dzimušie ilgi tiecas pēc noteiktas brīvības, bet kad to panāk, tad nezina, ko ar to darīt. Taču citiem viņi vienmēr pateiks, ko un kā vajag darīt. Tie ir nelūgto padomu karaļi! No otras puses, reizēm šie padomi patiešām var būt vētrtīgi. Taču grūti to pamanīt mūžīgo pamācību plūsmā.

Augusts – dziļās dvēseles

Šie cilvēki precīzi zina, ko vēlas no dzīves un kā viņiem var izdarīt ko patīkamu. Tāpēc pat necenties uzminēt, bet pajautā tieši. Tev pateiks, kā visu izdarīt tā, lai viss būtu ideāli, un nevajag neko izgudrot un iztēloties.

Reizēm gan var gadīties, ka viņus apmāna. Vajag tikai pačukstēt saldas runas ausī, un modrība mazināsies.

Septembris – praktiskie

Šie cilvēki vislabāk ir apguvuši frāzi ”darbam laiks un atpūtai laiks”. Viņos slēpjas satriecošas laika menedžmenta spējas, par kurām viņi var pat nenojaust. Septembra cilvēki prot kaismīgi strādāt un pēc tam tāpat atpūsties. Viņi nekad neļaus sevi izmantot. Ja būs pienācis laiks atpūtai, tad visa pasaule var pagaidīt. Un tā ir pareizi, personīgā veselība ir svarīgāka.

Oktobris – emocionālie piedzīvojumu meklētāji

Oktobrī dzimušiem nepieciešama pastāvīga emocionālā uzlāde. Viņi dzīvos garlaicīgi, tāpēc nepārtraukta dažādu notikumu plūsma kritīs viņiem uz galvas. Un kā gan citādi, viņi taču paši to uz sevi izsauc.

Ar tādiem cilvēkiem nekad nav garlaicīgi, taču emocionālais nepastāvīgums reizēm nav paciešams. Te nu būs vajadzīga pamatīga tuvinieku izturība.

Novembris – noslēpumainie

Daudzšķautņainas personības, kuras nav iespējams izprast pirmajā tikšanas reizē. Arī otrajā nē un pat divdesmitajā būs grūti. Viņiem piemīt unikāla individualitāte, kura iedarbojas uz apkārtējiem kā magnēts. Taču reizēm noslēpumainība un noslēgtība ietekmē attiecību veselīgumu. Nelīdzēs arī vēlme vienmēr uzvarēt jebkurā strīdā.

Decermbris – apdomīgie sapņotāji

No šiem cilvēkiem sanāk nepārspējami filozofi un visinteresantākie sarunu biedri nakts sarunās virtuvē. Viņi it kā ir sapratuši visu šīs dzīves būtību, tāpēc viņus maz ar ko var pārsteigt.

Tomēr viedums un apdomīgums reizēm aiziet otrajā plānā, tad priekšplānā iznāk trauksme. Decembrī dzimušie reizem var grimt mūžīgās iekšējās debates, kurās praktiski nav jēgas. Galu gala viņi vienkārši jūtas iztukšoti tā vietā, lai pārstātu domāt un sāktu kaut ko darīt.

Tādas nu ir sanākušas zodiaka prognozes pēc dzimšanas mēnešiem. Mēs ļoti centāmies, lai atrastu visu iespējamo informāciju par šo tēmu un savāktu to vienkopus. Reizēm ekspertu viedokļi atšķiras, bet visumā sanāk interesanta bilde.

Noteikti uzraksti, vai apraksts sakrīt ar tavu raksturu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment