Kā es gatavoju oriģinālu svētku uzkodu ar sarkanām zivīm, kurām vajag tikai 150 g. (vienkārši, garšīgi un bez majonēzes)

Šī uzkoda izskatās skaisti un iespaidīgi uz galda, un tajā pašā laikā jums vajag tikai 150 g sarkanās zivs Izmēģiniet to, jums patiks!

Pagatavošana:

Izrullējiet toster maizes gabalu, nedaudz apgrieziet malas un sagrieziet to pa diagonāli, lai izveidotu divus trīsstūrus.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka labāk ir izmantot tikai svaigu maizi, jo tā labi izrullējas un nedrūp.
Ar otiņu maizes trijstūra malas viegli samitrina ar ūdeni un vienu stūri vispirms salocu un otru stūri pārklāju virsū. Nospiežu ar pirkstiem un šī ir mūsu uzkodas maizes pamatne maisiņa formā.

“Maisiņus” pārlieku cepamajā traukā vai uz cepešpannas un lieku līdz 190-200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 7-8 minūtēm. Bet labāk, protams, paskatīties uz savu cepeškrāsni, maize ir tikai jāizžāvē.

Kamēr maize ir cepeškrāsnī, es ar dārzeņu mizotāju sagriežu gurķi garās, plānās šķēlēs. Es tos viegli pagaršoju un kādu laiku nolieku malā.

Tālāk es sagriezu sarkano zivi mazos kubiņos.

Avokado sagriežu divās daļās, izņemu kauliņu un ar ēdamkaroti izlieku mīkstumu.

Lasi vēl: Šis virtuves pārpalikums rada brīnumus sīpolu un ķiploku augšanai un veselībai.

Ar dakšiņu sasmalcinu avokado un iegūtajai masai pievienoju krēmsieru, visu kārtīgi samaisot līdz iegūta viendabīga konsistence.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment