Regulārais galda etiķis var padarīt jūsu iknedēļas tīrīšanas procesu daudz vienkāršāku un ātrāku! Katru dienu noslaukiet noteiktas virsmas ar etiķa šķīdumu, lai novērstu netīrumu un atlikumu uzkrāšanos uz tām.Jūs esat mājas padomu emuārā. Un tagad es jums pastāstīšu, kā es katru dienu izmantoju etiķi, lai uzturētu savu māju tīru. Es izmantošu parasto galda etiķi.
Smidzināšanas pudelē samaisiet vienādās daļās ūdeni un etiķi. Samaisiet.
Tas arī viss, tīrīšanas līdzeklis ir gatavs.
Jūs varat izmantot šo risinājumu, lai noņemtu traipus un pirkstu nospiedumus no nerūsējošā tērauda.
Man ir ciets ūdens, tāpēc uz mana jaucējkrāna un izlietnes ļoti ātri uzkrājas kaļķakmens.
Lai tas neuzkrātos, apsmidziniet jaucējkrānu un izlietni ar etiķa šķīdumu. Pēc tam krāns jānoslauka ar mīkstu sūkli.
Ja bija stipri notraipīta, izsmidziniet to ar šo šķīdumu un atstājiet 10–15 minūtes.
Pēc tam notīriet netīrumus ar sūkli un noskalojiet visu ar vēsu ūdeni.
Lai pievienotu jaucējkrānam un izlietnei spīdumu, noslaukiet ar mīkstu mikrošķiedras drānu.
Vēl viena joma, kas prasa regulāru aprūpi, ir spogulis.
Lasi vēl: Mežzinis visu ziemu baroja vilceni mežā, un tā pēc tam pateicās vīrietim!
Tās varētu būt spoguļa skapja durvis, spogulis, kura priekšā jūs uzklājat kosmētiku, spogulis vannas istabā vai gaitenī.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Pasaules sīkākie dārgakmeņi: iepazīsti 5 suņu šķirnes, kas sver mazāk par kaķi
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- “Cik ļoti laiki ir mainījušies” teica mana vīramāte, kad es sacēlu vētru par Omnivas kurjeru, kas kavējas; “Agrāk tādu pat nebija”















