Kā es katru dienu izmantoju etiķi, lai uzturētu savu māju tīru. Vienkārši padomi, kas palīdzēs padarīt tīrīšanu ātrāku un vienkāršāku

Izsmidziniet etiķa šķīdumu uz spoguļa un noslaukiet to ar stikla un spoguļa drānu. Tas neatstās svītras vai plūksnas. Noslaukiet spoguli S formas veidā. Sāciet no augšas un virzieties lejup.

Es domāju, ka ikviens ir saskāries ar kaļķa un ziepju nogulsnēm uz flīzēm vai uz dušas stikla vannas istabā. Faktiski to mazgāt nav tik grūti. Bet, lai neveidotos aplikums un pat pelējums, pēc dušas apsmidziniet dušas kabīnes flīzes vai stiklu ar etiķa šķīdumu.

Pēc tam paņemiet ūdeni un pārlaidiet to pāri flīzēm vai stiklam. Tādā veidā jūs novērsīsiet aplikuma un pelējuma parādīšanos. Un, protams, neaizmirstiet atvērt logu vai ieslēgt ventilatoru pēc dušas.

Tualete. Tualete. Tualete. Nav tāda cilvēka, kurš ar prieku to nomazgās. Tāpēc regulāri ielejiet nedaudz etiķa tualetes iekšpusē un izsmidziniet etiķa šķīdumu ārpusē.

Pēc 10 minūtēm noslaukiet tualetes ārpusi ar papīra dvieļiem.

Notīriet tualetes iekšpusi ar suku. Pateicoties šādai tīrīšanai, tualete neapaugs ar aplikumu un neparādīsies šī briesmīgā nepatīkamā smaka.

Šādi vienkāršs etiķis var atvieglot jūsu ikdienas tīrīšanu. Turklāt kopumā jūs pavadīsit mazāk laika tīrīšanai. Jo jums nebūs jātērē stundas, tīrot flīzes, krānus vai tualetes.

Lasi vēl: “Viņi kļūs par naudas magnētu”: 3 zvaigžņu zīmes tuvāko 10 dienu laikā uzlabos savu finansiālo stāvokli un mainīs darbības jomu

Ceru, ka šie padomi palīdzēs uzturēt jūsu māju tīru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment