Uzmanīgi ar kartupeļiem
Ja vēlaties sabojāt savus salātus, visdrošākais veids ir pievienot vairāk kartupeļu. Profesionāls pavārs šādu kļūdu nepieļaus. Kartupeļus pievieno tikai garšas dēļ. Tā vietā, lai kartupeļus vārītu, sagriez tos mazākos gabaliņos un viegli apcep, līdz tie ir kraukšķīgi. Tas piešķirs tekstūras kontrastu un bagātīgāku garšu.
Saputoti āboli: bez krējuma un olām un šis super gardais deserts ir viegli pieejams ikvienam
Gurķi ar īpašu garšu
Izvēlies mazāk skābus gurķus, kas piešķir salātiem pikantāku garšu. Lai padarītu garšu vēl izsmalcinātāku, daļu gurķu var aizvietot ar nedaudz smalki sakapātiem kapariem vai marinētu šarlotes sīpolu. Daļu no marinētajiem gurķiem var aizstāt ar svaigiem, lai iegūtu svaigāku un vieglāku tekstūru.
Pateicoties sastāvdaļu daudzveidībai, Olivjē salāti ir ar bagātīgu un izteiksmīgu aromātu, kur katra sastāvdaļa sniedz savu īpašo piegaršu. Salāti ir sātīgi, bet arī ļoti viegli pielāgojami, jo sastāvdaļu proporcijas var mainīt, lai iegūtu ideālu garšas līdzsvaru.
Tajos apvienojas tekstūru un garšu dažādība, krēmīgums un sātīgums, kā arī tradīciju un svētku noskaņa. Tie ir vienkārši, bet ar bagātīgu un patīkamu garšu, kas padara tos par neatņemamu svētku galda sastāvdaļu.
Ievēro šos padomus un tava garšas pieredze būs vēl labāka!
Labu apetīti
Tevi noteikti interesēs
- Burvīgi divu veidu salāti tikai no 3 sastāvdaļām: pagatavoju vien 5 minūtēsby Rinalds Bergmanis
- Dziedātājs Viktors Lapčenoks atklāti dalās ar sāpīgu stāstu par savu dzīvi, kurš viņu jau sen nomācby Sandra Vīgante
- “Man liekas, ka mums viss nav kārtībā…”: Horens Stalbe pasaka, ko domā par amerikāņu blogera “ciemošanos” Latvijāby Laura Andersone