Kā ģērbties, ja gribi noslēpt savu apaļīgo puncīti: dalos ar profesionāļu noslēpumiem

Pastāv uzskats, ka jautājums par slaiduma vai krāšņu ķermeņa formu skaistumu paliek atklāts, taču diez vai kāds atzīs lieko apjomu vēdera rajonā par pievilcīgu.

Diemžēl daudzas sievietes saskaras ar šo problēmu; jo īpaši tā aktualizējas ar vecumu, kad liekais svars kļūst pamanāmāks.

Taču novecošanai nevajadzētu kļūt par šķērsli vēlmei izskatīties eleganti, tāpēc daudzas dāmas meklē veidus, kā vizuāli samazināt puncīti, lai izskatītos slaidākas. Ar rūpīgi izvēlēta apģērba palīdzību to var panākt pavisam vienkārši!

Nav nepieciešams pastāvīgi izmantot savelkošu apakšveļu. Lai izveidotu ikdienas tērpus, ir arī citas metodes.

Iedvesmojošas idejas:

Krekls, ko valkājams pāri biksēm vai džinsiem

Mūsdienīgais stils, kas izslēdz apspīlētus fasonus, ir ideāli piemērots sievietēm, kas vēlas paslēpt vēdera apjomu. Izvēlies taisnu un brīvu kreklu, un, lai izveidotu elegantu siluetu, dod priekšroku apģērbam vienā krāsu gammā. Spilgts aksesuārs piešķirs tavam tēlam “rozīnīti”.

Tunikas

Ideāls variants dāmām, kas vēlas paslēpt problēmzonas. Izvairies no šauriem modeļiem, dodot priekšroku taisniem un trapecveida griezumiem. Tunikai nav jābūt maksimāli garai, galvenais, lai tā nosegtu vēdera zonu.

Vari kombinēt kontrastējošus toņus, piemēram,  spilgtu, daudzkrāsainu tuniku kopā ar dzeltenas krāsas biksēm.

Daudzslāņainība

Tas ir lielisks veids, kā paslēpt lieko apjomu vēdera rajonā. Nevajadzētu pārslogot savu tēlu ar pārāk daudziem slāņiem, vienkārši uzvelc brīvu kreklu kopā ar ērtām biksēm un vieglu žaketi vai vesti.

Žaketi atstāj neaizpogātu, bet kreklu izvēlies kontrastējošā krāsā.

Platas bikses ar augstu jostasvietu

Šādas bikses ir lieliski piemēroti vēdera maskēšanai, īpaši, kombinācijā ar taisniem krekliem.

Lai koncentrētu uzmanību uz jostasvietu, ieteicams neaiztaisīt krekla apakšējās pogas.

Gari un viegli svārki

Dod priekšroku modeļiem ar augstu jostasvietu, izvairoties no apspīlētiem fasoniem.

Koša blūze ar nedaudz atkailinātiem pleciem un dekoratīviem elementiem lieliski novērsīs uzmanību no vēdera zonas.

Kleitas ar paaugstinātu jostasvietu

Viegli kleitu modeļi ar platu svārku daļu efektīvi slēpj figūras nepilnības. Priekšroka jādod kleitām no plāniem audumiem, iespējams, ar haotiski izveidotu apdruku.

Pareiza apģērba izvēle ļauj noslēpt figūras nepilnības un izcelt tās dotumus, sniedzot sievietei pārliecību par savu pievilcību. Un ko par šo jautājumu domā tu?

Ja tev noderēja šie stila padomi, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment