Steidzieties izbaudīt gaļas, augļu, dārzeņu un graudu garšu! Globālā sasilšanas izmainīs jebkuru ierasto un mīļāko ēdienu garšu. Gaļa, piemēram, paliks cietāka, bet augļi nebūs tik saldi.
Tādu prognozi izteikuši zinātnieki no Melburnas (Austrālija). Pēc viņu domām, pēc apmēram 50 gadiem gaļu nevarēs izmantot cepšanai – tās cietības dēļ. Burkānu nebūs saldi, bietes paliks mazākas, avokado – sausāks. Raibie dārzeņi kļūs bālāki, bet par austerēm mums vispār zudīs interese, jo tās kļūs skābas.
VIDEO:
myjane.ru
Avots:
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Mans draugs no Vācijas atbraucot uz Latviju saprata, kāpēc mums nepatīk atvērti balkoni: stāstu kādēļ tā
- Sešām zodiaka zīmēm novembris nesīs pelnītas iespējas un atbalstu par viņu neatlaidību
- Vārīti ceptie kartupeļi sanāks īpaši kraukšķīgi, ja ūdenim pievienosiet vienu parastu sastāvdaļu
- Makšķernieks Mēmeles upē noķēra mazu karūsu un ielika to akvārijā – vēlāk tā kļuva par pagasta sensāciju
- Sajaucu vienu paciņu šā līdzekļa ar ūdeni, un manas istabas puķes aug kā trakas – tropiska oāze uz palodzes ziemā
- Ciemojoties Turcijā, redzēju, ka turienes cilvēki pie mājokļa durvju roktura piekarina maisiņu ar naudu: stāstu, kāpēc







