Steidzieties izbaudīt gaļas, augļu, dārzeņu un graudu garšu! Globālā sasilšanas izmainīs jebkuru ierasto un mīļāko ēdienu garšu. Gaļa, piemēram, paliks cietāka, bet augļi nebūs tik saldi.
Tādu prognozi izteikuši zinātnieki no Melburnas (Austrālija). Pēc viņu domām, pēc apmēram 50 gadiem gaļu nevarēs izmantot cepšanai – tās cietības dēļ. Burkānu nebūs saldi, bietes paliks mazākas, avokado – sausāks. Raibie dārzeņi kļūs bālāki, bet par austerēm mums vispār zudīs interese, jo tās kļūs skābas.
myjane.ru
Avots:
Tevi noteikti interesēs
- Pienāca paziņojums – kāds pārskaitījis uz manu kontu ap 1000 eiro; alga vēl tālu, avansu jau biju dabūjusiby Rinalds Bergmanis
- “Tuvi draugi nav daudz…”: latviešu eksperte atklāj līdz šim nezināmas lietas par komponistu Raimondu Pauluby Laura Andersone
- 5 iemesli, kāpēc pūdelis ir viena no vislabākajām suņu šķirnēm pasaulēby Laura Andersone