Steidzieties izbaudīt gaļas, augļu, dārzeņu un graudu garšu! Globālā sasilšanas izmainīs jebkuru ierasto un mīļāko ēdienu garšu. Gaļa, piemēram, paliks cietāka, bet augļi nebūs tik saldi.
Tādu prognozi izteikuši zinātnieki no Melburnas (Austrālija). Pēc viņu domām, pēc apmēram 50 gadiem gaļu nevarēs izmantot cepšanai – tās cietības dēļ. Burkānu nebūs saldi, bietes paliks mazākas, avokado – sausāks. Raibie dārzeņi kļūs bālāki, bet par austerēm mums vispār zudīs interese, jo tās kļūs skābas.
VIDEO:
myjane.ru
Avots:
Tevi noteikti interesēs
- Draudzene Dace palūdza izpalīdzēt un nostrādāt viņas maiņu kafejnīcā, tur negaidīti viņa ieraudzīja savu vīru
- Kā jaunumi par ģimenes pieaugumu man lika stundas laikā meklēt jaunu dzīvesvietu
- No 2026.gada 1. marta stājas spēkā izmaiņas arī uz Tehnisko apskati: ”Tas ir jādara un punkts”
- Autovadītāju uzmanībai: no 11. decembra stājas spēkā jaunie likumi attiecībā uz ātruma pārsniegšanu
- Vīrs, Sandis, no manis slēpa daļu savas algas, un es pārstāju pirkt pārtikas preces par savu naudu – tad arī viss atklājās
- Nudien neparasti un ļoti garšīgi Jaungada salāti “Zirga pakavs”, kas ir vienkārši pagatavojami un garšo visiem








