Steidzieties izbaudīt gaļas, augļu, dārzeņu un graudu garšu! Globālā sasilšanas izmainīs jebkuru ierasto un mīļāko ēdienu garšu. Gaļa, piemēram, paliks cietāka, bet augļi nebūs tik saldi.
Tādu prognozi izteikuši zinātnieki no Melburnas (Austrālija). Pēc viņu domām, pēc apmēram 50 gadiem gaļu nevarēs izmantot cepšanai – tās cietības dēļ. Burkānu nebūs saldi, bietes paliks mazākas, avokado – sausāks. Raibie dārzeņi kļūs bālāki, bet par austerēm mums vispār zudīs interese, jo tās kļūs skābas.
myjane.ru
Avots:
Tevi noteikti interesēs
- Dziedātāja Antra Stafecka, sniedzot interviju, pirmo reizi publiski pasaka, kāds ir viņas meitiņas vārdsby Laura Blūma
- Ērces, odi, skudras un mušas no šī auga baidās kā no uguns: iestādiet to savā dārzāby Laura Blūma
- Šodien pamanīju pasažiera durvju rokturī monētu un nekavējoties izsaucu likumsargus – stāstu notikušoby Sandra Ločmele