Steidzieties izbaudīt gaļas, augļu, dārzeņu un graudu garšu! Globālā sasilšanas izmainīs jebkuru ierasto un mīļāko ēdienu garšu. Gaļa, piemēram, paliks cietāka, bet augļi nebūs tik saldi.
Tādu prognozi izteikuši zinātnieki no Melburnas (Austrālija). Pēc viņu domām, pēc apmēram 50 gadiem gaļu nevarēs izmantot cepšanai – tās cietības dēļ. Burkānu nebūs saldi, bietes paliks mazākas, avokado – sausāks. Raibie dārzeņi kļūs bālāki, bet par austerēm mums vispār zudīs interese, jo tās kļūs skābas.
myjane.ru
Tevi arī varētu interesēt
Avots:
Tevi noteikti interesēs
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma
- Vecmāmiņa, kurai ir 67 gadi, iepazinās ar vīrieti internetā: tādu mammas reakciju negaidījuby Rinalds Bergmanis
- Atgriežoties no Daugavpils dzemdību nodaļas, bērnistaba bija mainījusies, un vīra māte stāvēja vidū ar apmierinātu smaiduby Rinalds Bergmanis