Kā iegūt maksimālu sīpolu ražu – četri vienkārši triki. Pieraksti jau tagad!

Pirms stādīšanas:

 

Pirms stādāt sīpolus, iemērciet tos uz trim stundām sālsūdenī (1 ēdamkarote sāls uz 1 litru ūdens). Tad divas stundas turiet sīpolus tumšā kālija permanganāta (zilo graudu) šķīdumā. Pēc tam noskalojiet un stādiet.

 

Aizsardzība no sīpolu mušiņas:

 

Lai aizsargātu stādījumus no sīpolu mušiņas, ūdenī jāizšķīdina 3 ēdamkarotes ožamā spirta un dienas otrajā pusē, tuvāk vakaram, jāapstrādā sīpoli ar šo šķīdumu.

Šo apstrādi veic 2–3 reizes sezonā, ņemot vērā sīpolu mušiņas ātro vairošanos un attīstību. Apstrādes biežums – aptuveni reizi 30 dienās.

Mēslošana:

 

Labākā “barība” sīpoliem ir rauga šķīdums (100 g rauga uz spaini ūdens). Izšķīdiniet un atstājiet stundu. Pēc tam sīpolus aplejiet ar ūdeni, pēc divām stundām ar rauga šķīdumu un pēc diennakts atkal ar ūdeni.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Pēc novākšanas:

 

Pēc sīpolu novākšanas, atstājiet tos saulē vai svaigā gaisā, lai izžūtu, pirms ienesat tos iekštelpās. Sekojiet šiem norādījumiem, lai iegūtu izcilu sīpolu ražu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment