Kā iztīrīt veļas mazgājamo mašīnu līdz mirdzošam stāvoklim – teju kā jauna

Es joprojām atceros dienas, kad manā mājā nebija automātiskās veļas mazgājamās mašīnas. Pusautomātiskās mašīnas, manuālā mazgāšana – tas viss nebija tik ērti un ātri kā tagad.

Iegādājoties automātisko veļas mazgājamo mašīnu, man, tāpat kā daudziem cilvēkiem, ļoti patika mazgāt veļu. Un pāris gadus es vienkārši izbaudīju tās nevainojamo darbu!

Taču ar laiku es sāku sajust nepatīkamu smaku no veļas mašīnas cilindra. Un tā sāka daudz sliktāk sildīt ūdeni, kas ietekmēja mazgāšanas cikla palielināšanos un attiecīgi palielināja elektroenerģijas patēriņu.

Tas viss, protams, mani sarūgtināja, bet, izpētījis problēmu, sapratu – ir pienācis laiks veikt tīrīšanu!

Lasi arī: Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros teju ikviena vīrieša sirdi; Palutiniet savu ģimeni ar šo gardumu – visi būs sajūsmā!

 

Kā iztīrīt veļas mašīnu

Labi izpētījis instrukcijas un noskatījies daudz video par to, kā iztīrīt automātisko veļas mazgājamo mašīnu no netīrumiem, pārliecinājos, ka ir jātīra gandrīz visi mašīnas elementi: sākot ar bungas iekšpusi un beidzot ar notekas filtru.

Esam jums sagatavojuši 5 drošus trikus, un netīra veļas mašīna jums vairs nebūs problēma. Ātri, tīri un ļoti ērti!

 

1. Veļas mašīnas durvis

Pēc mazgāšanas mitra kļūst ne tikai veļa, bet arī mašīnas durvis. Centieties vienmēr turēt veļas mašīnas durvis atvērtas, lai novērstu pelējuma veidošanos aparātā mitruma dēļ.

2. Manšetes (O-gredzena) tīrīšana.

Veļas mašīnas blīvgredzenā viegli uzkrājas netīrumi un pelējums, tāpēc tas jātīra īpaši rūpīgi. To var izdarīt ar jebkuru tīrīšanas līdzekli vai dzeramo sodu.

Ja mašīnā ir pārāk daudz pelējuma, kas arī izdala nepatīkamu smaku, jāizmanto spēcīgs mazgāšanas līdzeklis. Tomēr ņemiet vērā, ka nav vēlams pārāk bieži lietot hlorētus mazgāšanas līdzekļus, jo tie var deformēt gumiju.

Lai notīrītu, uzklājiet nedaudz izvēlētā mazgāšanas līdzekļa uz sūkļa. Uzmanīgi pavelciet gumiju uz sevi un noslaukiet korpusa metāla daļu.

Tādā pašā veidā notīriet arī pašu aproci. Lai izvairītos no bojājumiem, uzmanieties, lai gumiju nevilktu pārāk spēcīgi!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk visus trikus veļas mašīnas tīrīšanas padomus (galvenasi tikai sekos)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment