Kā izvārīt kartupeļus tikai 10 minūtēs

Dažreiz jūs vēlaties garšīgu un kvalitatīvu piedevu, kas lieliski sader ar gaļu, zivi, dārzeņiem un subproduktiem.

Šajā gadījumā visi uzreiz atceras vārītus kartupeļus.

Šis garnīrs patiešām ir neticami garšīgs. Bet ir viens trūkums: veselu kartupeļu vārīšanai nepieciešams ilgs laiks. Ja kartupelis sadalīsiet daļās, tie var kļūt pārvārīti vai pat bez garšas.

Kā izrādās, ir veids, kas ļaus veselus kartupeļus izvārīt tikai desmit minūtēs, savā noslēpumā dalās kulinārijas jautājumu eksperte Jūlija Arhipova.

Kas ir šī neparastā metode?

Pirmais solis ir kartupeļu atlase. Vislabāk ir ņemt vidēja izmēra kartupeļus. Vērtībai jābūt aptuveni vienādai.

Tālāk nomizojiet un mazgājiet kartupeļus.

Liek katliņā.

Lasi vēl: Kā atgriezt virtuves dvieļus līdz ideālai tīrībai: pirms mazgāšanas iemērc tos divos “ūdeņos”

Pēc tam ielej verdošu ūdeni un uzlieciet kartupeļus uz plīts. Gaidām, kad atkal uzvārīsies. Pievieno gabaliņu sviesta. Tam nav jābūt lielam.

Pēc piecām minūtēm pievienojiet sāli.

Mēs gaidām vēl piecas minūtes un pārbaudām kartupeļus: tiem vajadzētu būt gataviem.

Lasi vēl: Zeme kļūs kā pūkaina. Kā pagatavot kompostu no kritušām lapām

Kopumā sagatavošanās prasīs apmēram desmit minūtes.

Leave a Comment