Kā kabatā esošs telefons apdraud vīrieša mantību un vīrišķās spējas? Tev tas ir jāzina!

Neskatoties uz pastāvīgajām sarunām par to, ka mobilie telefoni izstaro noteiktu radiācijas daudzumu, vairums no mums tos turpina nēsāt bikšu kabatās, vai pat likt zem spilvena naktī. Protams, tas ir ērti, un arī nekādas komplikācijas nav pamanāmas. 

Bet zinātnieki brīdina, ka ir negatīvas sekas kā minimums vīriešu veselībai. Apkopojot 21 dažādu pētījumu par radiāciju, secināja, ka mobilā telefona tuva atrašanās vīriešu ģenitālijām, ietekmē spermatozoīdu skaitu.

Bez tam, daudzi uzskata, ka ”izdzīvojuši” spermatozoīdi var būt ar izmainītu DNS.

Pēc idejas, tas ir bioloģiskais fenomens, jo zinātnieki nespēj izskaidrot nejonizētās radiācijas ietekmi uz ķermeni, bet statistikas dati liecina, ka izmaiņas ir.

Uz doti brīdi 14% no Zemes iedzīvotājiem ir problēmas ar bērna ieņemšanu, un 40% gadījumu pie vainas ir tieši vīrieša veselība. Zinātnieki brīdina, ka tāda neliela detaļa, kā telefona glabāšanas vieta, var izrādīties izšķirošā.

Ņūkāslas Universitātes (Austrālija) zinātnieku komanda vairāku gadu laikā apkopoja 27 zinātniskos darbus. 21 no tiem parādīja, ka radiācijai no mobilā telefona ir tieša ietekme uz spermu – pārsvarā tas ir aktivitātes zudums (par 8%) un izdzīvot spēja (par 9%), kā arī DNS izmaiņas.

Lasi vēl: 3 neparasti pielietojumi vīriešu spermai, par kuriem iepriekš visdrīzāk nezināji!

Avots: abiem.lv, soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment