Kā mājas apstākļos atbrīvoties no papilomas jeb ādas ļerpatiņas? Pavisam vienkārši!

Papiloma ir labdabīgs veidojums, kurš parasti veidojas uz plakstiņiem, padusēs, cirkšņos, kakla un zem krūtīm. Lai arī tas nekādu kaitējumu veselībai nenes, pēc skata papiloma ir gana neestētiska. Atklāsim, kā mājas apstākļos atbrīvoties no šīm ādas ļerpatiņām!

Zemāk atradīsiet vairākas metodes dažādu maisījumu sagatavošanai, kas ļaus jums mājas apstākļos atbrīvoties no ādas papilomas!

Ābolu etiķa metode

Tev nepieciešams: ābolu etiķis un vates pikucītis. Nomazgā papilomu un ādu tieši tai apkārt pirms šīs metodes implementēšanas. Samitrini vates pikucīti ar ābolu etiķi un paberzē ādas papilomu ar to, un ļauj dabīgi nožūt. Atkārto 3x dienā līdz papiloma paliek no brūnas par melnu, un nokrīt.

Sodas metode

Tev nepieciešams: 1 tējkarote sodas un 1,5 tējkarotes rīcineļļas. Sajauc abas sastāvdaļas tīrā trauciņā. Nomazgā papilomu un ādu tieši tai apkārt pirms šīs metodes implementēšanas. Uzklāj iegūto pastiņu uz papilomas un paturi 30 min., pēc tam noskalo ar remdenu ūdeni un nosusini ādu. Atkārto 2-3x dienā, aptuveni 10-15 dienas pēc kārtas.

Tējas koka eļļas metode

Tev nepieciešams: 2-3 pilieni tējas koka eļļas, 4-5 tējkarotes ūdens, vates pikucītis. Sajauc abas sastāvdaļas tīrā trauciņā. Nomazgā papilomu un ādu tieši tai apkārt pirms šīs metodes implementēšanas. Samitrini vates pikucīti ar šo maisījumu un paberzē ādas papilomu ar to, un ļauj dabīgi nožūt. Atkārto 3x dienā, aptuveni mēnesi no vietas.

Citrona metode

Tev nepieciešams: citrons, vates pikucītis. Nomazgā papilomu un ādu tieši tai apkārt pirms šīs metodes implementēšanas. Samitrini vates pikucīti ar citrona sulu un paberzē ādas papilomu ar to, un ļauj dabīgi nožūt. Atkārto 1x dienā līdz papiloma pazūd.

Lasi vēl: Populārākie mīti par veselību, kuriem kauns ticēt – īpaši #3

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment