Kā marinēt gaļu šašlikam bez sāls, etiķa un majonēzes: Ģimenei tik ļoti garšoja, ka apēda 5 minūtēs!

Cik pavāru, tik arī šašlika recepšu. Vieni iesaka noteikti marinēt gaļu majonēzē, citi – apliet to ar minerālūdeni, bet trešie nevar iztikt bez sulas.

Izskatās, ka sulīga šašlika marinādei nepieciešama vēl kāda sastāvdaļa, izņemot gaļu un sīpolus. Bet kā būtu, ja šašliku marinētu tikai savā sulā? Tieši ar to arī sāksim.

Sulīga šašlika marināde

Būsim atklāti, šī recepte nav mūsu pašu izgudrojums. Ar to dalījās pieredzējis šašlika cepējs, kurš jau daudzus gadus gatavo šašliku restorānā. Mēs nogaršojām un bijām ļoti apmierināti. Izrādās, ka sulīgam šašlikam vajag tikai sīpolus un garšvielas.

Sāli, etiķi un majonēzi var pat neizmantot. Nebaidies, šašliks nebūs bezgaršīgs. Sāli pievienosim tieši pirms cepšanas, jo, ja to darītu marinēšanas laikā, gaļa kļūtu sausa.

“Un kā ar etiķi un majonēzi, kas bieži tiek izmantoti marinādē?” – tu jautāsi. Tie tikai sasaista gaļas šķiedras, padarot gaļu cietu un sīkstu. Turklāt majonēze, kas ir ļoti bagātīgs produkts, padarīs gaļu vēl treknāku. Tas nav labākais variants tiem, kuri cenšas ēst veselīgāk.

Ciemiņi uzreiz prasīja recepti; noteikti vēl neesat gatavojuši tādus krabju nūjiņu salātus

Sastāvdaļas:

1 kg cūkgaļas

3 vidēja lieluma sīpoli

Malti melnie pipari

Piedeva gaļai vai citas garšvielas, kuras jums patīk

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment