Kā mazgāt logus, lai tie visu ziemu mirdzētu tīri? Pieredzējušās mājsaimnieces zina atbildi: labāk ir pašām sagatavot efektīvu mazgāšanas līdzekli

Rudenī ir ļoti svarīgi, lai pēc mazgāšanas logi paliktu tīri visu ziemu. Diemžēl šāds rezultāts, visticamāk, netiks sasniegts, ja izmantosiet tikai iegādātos līdzekļus.

Pieredzējušās mājsaimnieces saglabā spīdumu un tīrību, aizsargājot stiklu no putekļu nogulsnēm, izmantojot ūdens, etiķa un joda šķīdumu. Bet vispirms ir jānomazgā logi.

Lai to izdarītu, sajauciet 1 litru ūdens ar 3-4 ēdamk. karotes trauku mazgāšanas līdzekļa, kā arī pievieno pusi tējkarotes etiķa. Iegūtais līdzeklis jāielej smidzināšanas pudelē un jāizmazgā stikls.

Pēc tam jums jāsajauc 300 ml ūdens, 100 ml 9% etiķa, 50 ml alkohola un 10 pilienus joda. Samitriniet drānu šajā šķīdumā un berzējiet stiklu. Nav nepieciešams noskalot mājās gatavoto produktu.

Lasi vēl: Es ņemu ķiplokus un plastmasas pudeli – orhidejas uzreiz sāk augt: zieds ziedēs visu gadu – lieli un spilgti pumpuri

Pēc šīs apstrādes logi “atgrūdīs” putekļus.

Atsauce: tiek uzskatīts, ka dzīvojamās telpās ir nepieciešams mazgāt logus vismaz 1-2 reizes gadā. Parasti tam tiek izvēlēts vēss laiks pavasarī un rudenī.

Lasi vēl: Mīlestības feja dāvās Laimi: Nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras veidos personiskās attiecības no 11. līdz 20. septembrim – prieks piepildīs dvēseli

Ja logi vērsti uz noslogotu ceļu, ieteicams stiklu tīrīt biežāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment