Kā mazgāt peldkostīmu, lai tas kalpotu gadiem

Šie padomi palīdzēs uzturēt tavu peldkostīmu gluži kā jaunu vairāku vasaru garumā.

Peldkostīmi ir pakļauti traipiem un citām auduma kopšanas problēmām, kas parasti nav redzamas citos apģērbos. Bet smalkajai gumijai ir nepieciešama īpaša apstrāde, lai novērstu neatgriezeniskus bojājumus.

Zinot, kā pareizi mazgāt un kopt peldkostīmu, tas pagarinās jūsu peldkostīmu kalpošanas laiku, ietaupot naudu. Jūs atradīsiet visu, kas jums jāzina par peldkostīmu pareizu mazgāšanu, kā arī padomus un rīkus, kas nepieciešami, lai jūsu peldkostīmi izskatītos lieliski arī nākamajos gados.

Skalošana

Labākais, ko varat darīt, lai peldkostīms kalpotu ilgi un izskatītos labi, ir to pēc lietošanas izskalot. Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir pēc peldes ienest peldkostīmu līdzi dušā.

Šis noteikums ir spēkā, ja esat peldējies svaigā, sāļā vai hlorētā ūdenī; tas attiecas arī uz gadījumiem, kad peldkostīmu esat valkājis ne tikai peldēšanai, bet arī citiem mērķiem, piemēram, sauļojoties. Skalošana palīdzēs notīrīt saules aizsargkrēmu, sviedrus un citus ķermeņa netīrumus, kas var radīt traipus un sabojāt peldkostīma smalko audumu.

Mazgāšana ar rokām

Peldkostīmus vislabāk mazgāt ar rokām, nevis veļas mašīnā. Nezinātājiem roku mazgāšana var šķist bezcerīgi nogurdinoša, taču tas ir ātrs un vienkāršs darbs.

Lai padarītu peldkostīma mazgāšanu ar rokām vēl vienkāršāku, izvēlieties mazgāšanas līdzekli, kas nav jāskalo un izpildiet šos vienkāršos norādījumus:

Atšķaidiet ieteicamo mazgāšanas līdzekļa daudzumu pietiekami vēsā ūdenī, lai pilnībā iegremdētu peldkostīmu.

Iemērciet peldkostīmu mazgāšanas līdzekļa šķīdumā un ļaujiet tam ievilkties 10 minūtes.

Izlejiet mazgāšanas līdzekļa šķīdumu un viegli uzspiediet uz peldkostīma, lai izspiestu ūdeni; negrieziet un neizžņaudziet peldkostīmu, jo tas izstieps un noslogos šķiedras.

Izžāvējiet peldkostīmu uz plakanas virsmas. Peldkostīmu nedrīkst kārt, jo tā materiāls var izstaipīties un zaudēt formu.

Mazgāšana veļas mašīnā

Lai gan peldkostīmu mazgāšana ar rokām ir ideāla, mazgāšana veļas mašīnā ir pilnīgi pieņemama izvēle, un to izvēlēsies lielākā daļa cilvēku. Ja izvēlaties peldkostīmus mazgāt veļas mašīnā, veiciet šīs vienkāršās regulārās veļas mazgāšanas korekcijas, lai nodrošinātu, ka smalkie peldkostīmi pēc mazgāšanas izskatās vislabāk.

Mazgājiet peldkostīmus aizsargājošā tīkla mazgāšanas maisiņā, kas pasargās to no sapīšanās un izstiepšanās.

Lasi arī: Vissaudzīgākais veids kā atbrīvoties no mušām mājas! Vajadzēs tikai ūdeni un naudu

Mazgājiet peldkostīmus ar citiem viegliem vai delikātiem apģērba gabaliem un izvairieties no to mazgāšanas kopā ar tādiem smagiem vai apjomīgiem priekšmetiem kā dvieļi, džinsi, sporta krekli utt.

Peldkostīmi ir jāmazgā aukstā ūdenī, izmantojot maigāko ciklu, kas pieejams jūsu veļas mašīnā.

Apsveriet iespēju izmantot maigu mazgāšanas līdzekli, kas paredzēts delikātai tīrīšanai.

Mazgājot peldkostīmu, neizmantojiet balinātāju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment