Kā, netērējot ne kapeikas, atbrīvojos no nepatīkamas smakas āra tualetē. Pārbaidīta metode!

Kādreiz āra tualetes bija katrā mājā. Tagad pat laukos lielākoties ir ieviesti mūsdienu risinājumi tualetes poda formā. Bet, neskatoties uz to, daudzi cilvēki joprojām ierīko āra tualeti, ko izmantot vasarā.

Tas ir ļoti ērti, nav nepieciešamības skriet uz māju, kad strādā zemes gabalā. Tāpat āra tualeti izmanto tajās vasarnīcās, kur nav pastāvīgas ūdens piegādes.

Vēlos padalīties ar jums interesantā metodē, kā atbrīvoties no āra tualetes smakas.

Ir daudz dažādi veidi cīņā ar nepatīkamu smaku. Piemēram, var iebērt nedaudz pelnu pēc katras tualetes izmantošanas reizes. Bet šajā gadījumā vajadzēs nodrošināties ar pieklājīgiem pelnu krājumiem.

Vēl tualetē ieber sodu un dzelzs sulfātu. Tomēr es neieteiktu izmantot šo metodi, jo šāda kombinācija iznīcina baktērijas, bet tās ir vajadzīgas.

Baktērijas ir dzīvi organismi, kuri pārstrādā visu āra tualetes saturu un to nenākas atsūknēt. Bet, ja arī nākas, tad ļoti reti. Tāpēc iepriekš minētais risinājums nederēs.

Var, protams, vispār necīnīties ar nepatīkamu smaku, bet vienkārši uzcelt āra tualeti tālāk no apdzīvojamās zonas. Bet ko darīt, ja zemes gabals ir neliels?

Kā es atbrīvojos no nepatīkamas smakas āra tualetē

Es vienkārši reizi mēnesi tualetes bedrē ieleju lietotu eļļu. Ieleju, apmēram, 2 litrus un virspusē veidojas plēves kārtiņa, kas neizlaiž cauri smakas. Tas ir bezmaksas veids, turklāt efektīvs! Visiem iesaku!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment