Kā neuzķerties uz krāpšanu un pašam izmērīt cik reālus malkas kubus atveda. Dodu padomu, kā saskaitīt malku piekabē!

Šis raksts noderēs tiem, kas ik pa laikam pasūta malku savai mājai vai pirtij. Ja jūs, tāpat kā es, pastāvīgi apsildāt savu māju ar malku, jo mums nav gāzes, tad droši varat uz acs pateikt, cik malkas tika atvesta piekabē.

Kāpēc ir svarīgi prast aprēķināt malkas apjomu?

Ja dzīvojat pilsētā un pasūtāt malku savai mājai, esiet gatavs tam, ka jūs varat tikt maldināts. Sludinājums sola jums atvest 5 kubikmetrus skaldītas malkas, turklāt par smieklīgu cenu, bet patiesībā piegādās tikai 3 kubikmetrus.

Parasti šādi pārdevēji rēķinās ar pilsētas iedzīvotāju nezināšanu malkas kubikmetru aprēķināšanā, un, pat ja šis pircējs nepasūtīs vairāk malkas, būs citi pircēji.

Zvaigznes 2024. gada jūnija beigās gatavo pārsteigumus trim zīmēm – Vasilisas Volodina prognoze

Laukos cilvēki krāpjas daudz retāk. Un tas viss tāpēc, ka, ja tu viens pats atnesīsi maz malkas, par to uzzinās viss ciems un tev vairs nebūs pircēju. Tāpēc ciematā ir kaut kā vieglāk.

Dzirdēju, ka pilsētā vēl izdodas pārdot malku uz svara. Kas zina, rakstiet komentāros, vai tā tiešām ir taisnība?

Kā aprēķināt malkas apjomu, kas joprojām atrodas automašīnas piekabē?

Svarīgi, lai malka mašīnas piekabē būtu sakrauta, nevis samesta. Tā kā, ja jums tika atvesta malka un tā atrodas vairumā piekabēs, būs grūtāk aprēķināt precīzāku tilpumu.

Lasi vēl: Mana draudzene man pastāstīja, kāpēc ir svarīgi kaltēt jasmīnu ziedus. Nevaru saprast, kā es to agrāk nezināju!

 

Šķir otru lapu, lai redzētu precīzu piemēru, kas jums jāzina

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment