Kā nomazgāt mikroviļņu krāsi 3 minūtēs: tagad tā vienmēr ir kā jauna un nesmird

Dažkārt virtuvē ir neuzmanīgi pavāri, kuri neievēro loģikas principus un turpina sildīt ēdienu bez aizsardzības mikroviļņu krāsnī.

Šodien nedaudz pastāstīsim par dzīvi restorāna iekšējā virtuvē, vietā, kur ēd šefpavāri.

Pavāru iekšējā virtuvē bija īpaša telpa ar ledusskapi, vairākiem galdiem, izlietni un divām mikroviļņu krāsnīm. Katra no tām bija aprīkota ar diviem vākiem, kas paredzēti lietošanai mikroviļņu krāsnī.

Taču daži mūsu darbinieki joprojām sildīja ēdienu, neizmantojot šos vākus, kā rezultātā viss izšļakstījās, izbira un atstāja taukainus traipus uz sienām.

Tas gan mani, maigi izsakoties, kaitināja, arī vecāko šefpavāru un vadītājus, taču vainīgo atrast neizdevās.

Taču mūsu labsirdīgo darbinieci Annu šī situācija nesamulsināja. Saglabājot savu laipno raksturu, viņa karojoši cīnījās pret katru traipu virtuvē un katru nepatīkamo smaku ledusskapī.

Viņa man paskaidroja šādu metodi: paņemiet 1/2 citrona un ielieciet to bļodā ar ūdeni. Pēc tam nosūtiet citrona bļodu mikroviļņu krāsnī uz 5-7 minūtēm, pēc tam dodiet pāris minūtes, lai ūdens notek no sienām. Pēc tam noslaukiet visu virsmu ar citronu un beigās noslaukiet ar drānu.

 

Lasi arī: Šīs mājas platība ir tikai 30 kvadrātmetri. Bet tās iekšiene ir sajūsminoša!

Ja tas nepalīdz, varat samitrināt sūkli ar mazgāšanas līdzekli vai saimniecības ziepēm un ievietot to ieslēgtā mikroviļņu krāsnī uz pusminūti.

Rezultāts mani pārsteidza – mikroviļņu krāsns sāka izskatīties kā jauna!

 

Pazuda nepatīkamā smaka un taukainie plankumi, virsma kļuva tīra un spīdīga.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment