Kā noņemt smakas no plastmasas traukiem: padomi trauku glābšanai un tīrīšanai

Plastmasas konteineri jau sen ir kļuvuši par katra cilvēka dzīves sastāvdaļu. Tie ir daudzfunkcionāli un ļoti ērti lietojami.

To vienīgais trūkums ir spēja absorbēt smakas, kas izskaidrojams ar paša materiāla porainību. Tomēr ir daudz iespēju, kā noņemt smaku no plastmasas trauka.

Kā noņemt nepatīkamo smaku no plastmasas trauka

Ja jūs nomoka šī problēma, mēģiniet izmantot avīzes. Saburziet loksni, ievietojiet to traukā un cieši aizveriet vāku. Avīžpapīrs absorbēs liekās smakas dažu stundu laikā. Lai iegūtu vislabāko efektu, atstājiet to uz nakti.

Ja nezināt, kā mazgāt plastmasas traukus, lai neitralizētu smakas, ņemiet citronu. Vienkārši noslaukiet trauku ar citrusaugļu mizu, un tas palīdzēs atrisināt problēmu.

Lasi vēl: Oktobra beigās ielieciet šo lietu dobē ar ziemas ķiplokiem un iegūstiet milzīgu ražu: jūs pat nenojaušat, kas tas ir…

Varat arī mazgāt ar cepamo sodu – vienkārši atšķaidiet sodu ar nedaudz ūdens un berzējiet trauku ar šo biezo maisījumu. Atstājiet vairākas stundas un noskalojiet.

Vēl viena iespēja, kā atbrīvoties no nepatīkamās smakas uz traukiem, ir pievienot kafijas pupiņas, maltu kafiju vai kafijas biezumus. Tas darbosies kā absorbents un atstās patīkamu aromātu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment