Kā noteikt – cilvēks ir introverts vai arī vienkārši kautrīgs? 7 drošas pazīmes!

1

Dažkārt pat pašam sev gribas uzdot jautājumu, vai es esmu introverts vai arī vienkārši kautrējos?

Šīs īpašības ir ļoti līdzīgas – tieši tādēļ tik daudz cilvēku tās jauc, uzskatot, ka ikviens, kurš, piemēram, nevēlas runāt saviesīgos pasākumos, ir kautrīgs, lai gan, iespējams, ka šis cilvēks vienkārši ir introverts.

Introverts cilvēks ir “uz iekšu vērsts”, tāds, kuram praktiski visa pasaule notiek uz iekšu – ārēji to reti kurš var ieraudzīt. Šādiem cilvēkiem pasaule bieži vien ir dziļāka nekā tiem, kuriem patīk nepārtraukti vāvuļot, viņi domā par, iespējams, filozofiskākām lietām un to, kā piepildīt savu dvēseli.

Lūk, mēs esam noskaidrojuši 7 drošas pazīmes, kas palīdzēs saprast, vai cilvēks ir introverts vai kautrīgs.

Lasi vēl: Ektraverta personība, bet patiesībā esi kautrīgs un introverts? Tad tu noteikti piekritīsi šim!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu 7 kautrīgu un introvertu cilvēku pazīmes!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment