Kā padarīt strādāšanu no mājām efektīvāku?
- Izveido savu darba zonu – atrodi pašu klusāko stūrīti mājās, kuru vari iekārtot savām darba vajadzībām;
- Nosaki sev konkrētu darba laiku – iedomājies, it kā tu strādātu 8 stundu darba dienu birojā. Sāc 9:00, izej pusdienās uz pusstundu un beidz darbu 17:30;
- Nedari mājas darbus – atrodoties mājās, ir liels kārdinājums novērsties no darba un darīt kaut ko, ko pat nebiji iepriekš plānojis darīt, bet neļaujies tam sevis noteiktajā “darba laikā”;
Lasi vēl: LABĀKAIS darbs pasaulē: tev maksā par to, lai tu ceļotu un dzertu!
VIDEO:
- Neskrien apkārt – nereti, kad strādā no mājām, tu “pie viena” gribi izdarīt visas personīgās lietas, kuras neesi paspējis izdarīt citās dienās. Tas “apēd” ļoti daudz laika – attiecīgi izvērtē, kas tev ir vairāk nepieciešams: izskriet ārpus mājas un nokārtot personīgās lietas vai padarīt darbu, jo uz “ātras izskriešanas” rēķina visdrīzāk strādāsi līdz vēlai naktij;
- Reizi dienā izej ārpus mājas – nereti, strādājot no mājām, mēs tā arī visu dienu nosēžam mājās. Lai saglabātu savu fizisko un garīgo veselību, izej ārpus mājām vismaz vienu reizi dienā pēc sava noteiktā “darba laika”;
- Nelaidies slinkumā – tas, ka strādā no mājām, nenozīmē, ka vari būt nesakopies. Cilvēkam, esot tīram un sakoptam, uzlabojas darba produktivitāte.
Avots: rd.com
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- 90 % autovadītāju nepareizi šķērso ātrumvaļņus — skaidroju, kādas kļūdas viņi pieļauj
- Ja tavā priekšā apstājas automašīna ar ieslēgtām tālās gaismas lukturiem – nekavējoties brauciet prom
- “Tu taču visu dienu mājās sēdi!”: uzskata mana vīramāte un biju spiesta “skaidroties”, kāpēc katru dienu nevāru Edgaram boršču
- Jau trīs gadus strādāju par biroja apkopēju, un vairs nevaru slēpt, kas tur notiek: ”Viņi ir traki”
- Nopirku produktus uz mēnesi, bet pēc nedēļas pusi izmetu – šefpavārs atklāj kādus produktus labāk nepirkt
- Primadonna Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins atkal pārceļas: iegādājušies vēl vienu jaunu villu – zināms, kur viņi tagad dzīvos







