Recepte: Marinētiem sīpoliem: Sīpols -1 gab. Sāls – 1/2 tējk. Cukurs -1/2 tējk. Melnie pipari – 1/3 tējk. Dilles -2-3 zariņi, Etiķis 9% (vai citrona sula) -1 ēd.k.
Pagatavošana: Sagatavoto sīpolu liek bļodā, pievieno sāli, cukuru, melnos piparus, smalki sagrieztas dilles, ja vēlas, un etiķi.
Samaisiet un viss, sīpols ir gatavs lietošanai 3 minūtēs, no tā arī nosaukums, trīs minūtes. Tad pārlieku stikla traukā vai burkā un ielieku ledusskapī. Izrādās ļoti garšīgs. Dažreiz es pievienoju dažus pilienus biešu sulas dažādībai, un sīpoli iegūst skaistu aveņu krāsu.
Lasi vēl: Kartupeļi nedīgst un nebojājas: gudrs triks, lai novērstu kartupeļu dīgšanu ziemas uzglabāšanas laikā
Padalieties ar savām marinēto sīpolu receptēm komentāros. Vai jūs applaucējat sīpolus ar verdošu ūdeni?
Tevi noteikti interesēs
- Tas sāksies no ceturtdienas: meteorologs Toms Bricis šonedēļ visā Latvijā sola patiešām neticamu siltumuby Laura Blūma
- Pēc dažām dienām Latvijas debesīs būs vērojama viena no retāk sastopamajām un maģiskākajām dabas parādībāmby Laura Blūma
- Viņa atrada vīrieti, kurš nebija tāds kā pārējie, bet ar laiku viss mainījāsby Rinalds Bergmanis