Recepte: Marinētiem sīpoliem: Sīpols -1 gab. Sāls – 1/2 tējk. Cukurs -1/2 tējk. Melnie pipari – 1/3 tējk. Dilles -2-3 zariņi, Etiķis 9% (vai citrona sula) -1 ēd.k.
Pagatavošana: Sagatavoto sīpolu liek bļodā, pievieno sāli, cukuru, melnos piparus, smalki sagrieztas dilles, ja vēlas, un etiķi.
Samaisiet un viss, sīpols ir gatavs lietošanai 3 minūtēs, no tā arī nosaukums, trīs minūtes. Tad pārlieku stikla traukā vai burkā un ielieku ledusskapī. Izrādās ļoti garšīgs. Dažreiz es pievienoju dažus pilienus biešu sulas dažādībai, un sīpoli iegūst skaistu aveņu krāsu.
Lasi vēl: Kartupeļi nedīgst un nebojājas: gudrs triks, lai novērstu kartupeļu dīgšanu ziemas uzglabāšanas laikā
Padalieties ar savām marinēto sīpolu receptēm komentāros. Vai jūs applaucējat sīpolus ar verdošu ūdeni?
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kasieres ne vienmēr priecājas par bezskaidras naudas norēķiniem: nejauši dzirdēta saruna atklāja atbildiby Rinalds Bergmanis
- Pirmo reizi 250 gados: sinoptiķi brīdina par ziemu, kas var mainīt katra iedzīvotāja dzīviby Sandra Vīgante
- 54 gados mans draugs pameta sievu divreiz jaunākas dāmas dēļ, bet kopā neizturēja pat dažus mēnešus: kas nogāja greiziby Rinalds Bergmanis