Recepte: Marinētiem sīpoliem: Sīpols -1 gab. Sāls – 1/2 tējk. Cukurs -1/2 tējk. Melnie pipari – 1/3 tējk. Dilles -2-3 zariņi, Etiķis 9% (vai citrona sula) -1 ēd.k.
Pagatavošana: Sagatavoto sīpolu liek bļodā, pievieno sāli, cukuru, melnos piparus, smalki sagrieztas dilles, ja vēlas, un etiķi.
Samaisiet un viss, sīpols ir gatavs lietošanai 3 minūtēs, no tā arī nosaukums, trīs minūtes. Tad pārlieku stikla traukā vai burkā un ielieku ledusskapī. Izrādās ļoti garšīgs. Dažreiz es pievienoju dažus pilienus biešu sulas dažādībai, un sīpoli iegūst skaistu aveņu krāsu.
Lasi vēl: Kartupeļi nedīgst un nebojājas: gudrs triks, lai novērstu kartupeļu dīgšanu ziemas uzglabāšanas laikā
Padalieties ar savām marinēto sīpolu receptēm komentāros. Vai jūs applaucējat sīpolus ar verdošu ūdeni?
Tevi noteikti interesēs
- Kritušos ābolus nekādā gadījumā nedrīkst atstāt zemē: agronomi skaidro iemesluby Laura Andersone
- Kāpēc dažas olas lobās viegli nost, bet dažas tieši pretēji, ļoti grūtiby Sandra Vīgante
- Dziedātāja Gluzunova atklāj dzīvesbiedram, ka vēlas ceturto bērnu, taču viņa reakcija izrādās negaidītaby Sandra Vīgante