Recepte: Marinētiem sīpoliem: Sīpols -1 gab. Sāls – 1/2 tējk. Cukurs -1/2 tējk. Melnie pipari – 1/3 tējk. Dilles -2-3 zariņi, Etiķis 9% (vai citrona sula) -1 ēd.k.
Pagatavošana: Sagatavoto sīpolu liek bļodā, pievieno sāli, cukuru, melnos piparus, smalki sagrieztas dilles, ja vēlas, un etiķi.
Samaisiet un viss, sīpols ir gatavs lietošanai 3 minūtēs, no tā arī nosaukums, trīs minūtes. Tad pārlieku stikla traukā vai burkā un ielieku ledusskapī. Izrādās ļoti garšīgs. Dažreiz es pievienoju dažus pilienus biešu sulas dažādībai, un sīpoli iegūst skaistu aveņu krāsu.
Lasi vēl: Kartupeļi nedīgst un nebojājas: gudrs triks, lai novērstu kartupeļu dīgšanu ziemas uzglabāšanas laikā
Padalieties ar savām marinēto sīpolu receptēm komentāros. Vai jūs applaucējat sīpolus ar verdošu ūdeni?
Tevi noteikti interesēs
- Anomāls siltums atgriezīsies, bet ar pārsteigumu: sinoptiķi atklāj, ka drīz tas atnāks
- Kāpēc patiesībā Padomju Savienības sievietes nenoņēma cepures telpās
- “Jūs nesaprotat, kāda bagātība jums pieder” – kas tik ļoti pārsteidza manu draugu itāli, Latvijas pilsētās
- Sirmgalve no Latvijas lidoja uz Palangu, bet viņai blakus apsēdās iereibis puisis; notikumi attīstījās negaidītā virzienā
- “Kā, pie jums tā ir normāli?” — 4 lietas Latvijas veikalos, kas manam draugam no ASV likās mulsinošas
- Agronoma Ausekļa “zelta pieraksti”: 16 augi, kas ir visskaistākie un krāšņākie tieši rudenī (+ FOTO)