Pagatavošana
Kartupeļus nomizo un sagriež vidēja lieluma kubiņos. Sīpolu smalki sagrieziet. Smalki sagrieziet čilli piparus.
Lasi vēl: Marinēti kāposti: kā pagatavot gardu, vitamīniem bagātu ēdienu
Vislabāk kartupeļus vispirms pagatavot tvaika katlā vai mikroviļņu krāsnī, līdz tie kļūst mīksti, taču var sākt gatavot arī jēlus kartupeļus.
Uzkarsējiet eļļu pannā ar biezu dibenu; pievienojiet sinepju sēklas un, kad tās sāks sprakšķēt, pievienojiet kariju un apcepiet 30 sekundes.
Tad pievienojiet sīpolus, zaļos čili piparus un cepiet, līdz sīpoli apbrūnē.
Pievienojiet kartupeļu kubiņus, pārklājiet ar vāku un cepiet, kamēr kartupeļi kļūst mīksti, apmēram 12-15 minūtes, ik pa laikam maisot.
Pievienojiet kurkumu, maltu koriandru, maltas ķimenes un sāli. Pievienojiet nelielu daudzumu ūdens, ja maisījums šķiet pārāk sauss.
Tevi noteikti interesēs
- “Iedzīvotājiem kļūst aizvien grūtāk…”: rīdziniekiem no 1. decembra plānots paaugstināt tarifus par komunālajiem pakalpojumiemby Laura Andersone
- Sapņojat par akvāriju: TOP 3 zivtiņas, ar kurām varat sākt šo pieredzi (+ FOTO)by Laura Andersone
- “Pārdodam tavu vienistabas dzīvokli un nopērkam lielāku?” – gandrīz piekritu līgavaiņa piedāvājumam, bet laikus pamanīju āķiby Rinalds Zembergs