Pagatavošana
Kartupeļus nomizo un sagriež vidēja lieluma kubiņos. Sīpolu smalki sagrieziet. Smalki sagrieziet čilli piparus.
Lasi vēl: Marinēti kāposti: kā pagatavot gardu, vitamīniem bagātu ēdienu
Vislabāk kartupeļus vispirms pagatavot tvaika katlā vai mikroviļņu krāsnī, līdz tie kļūst mīksti, taču var sākt gatavot arī jēlus kartupeļus.
Uzkarsējiet eļļu pannā ar biezu dibenu; pievienojiet sinepju sēklas un, kad tās sāks sprakšķēt, pievienojiet kariju un apcepiet 30 sekundes.
Tad pievienojiet sīpolus, zaļos čili piparus un cepiet, līdz sīpoli apbrūnē.
Pievienojiet kartupeļu kubiņus, pārklājiet ar vāku un cepiet, kamēr kartupeļi kļūst mīksti, apmēram 12-15 minūtes, ik pa laikam maisot.
Pievienojiet kurkumu, maltu koriandru, maltas ķimenes un sāli. Pievienojiet nelielu daudzumu ūdens, ja maisījums šķiet pārāk sauss.
Tevi noteikti interesēs
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spiest: kas tas irby Sandra Vīgante
- Virs Latvijas sāk savilkties melni mākoņi: ”Šodien īpaši prātīgi esiet negaisa laikā”by Sandra Vīgante
- Nekad šīs lietas neiznesiet un neatdodiet prom no savas mājas: nākošā “pa pēdām” aizies laime un labklājībaby Laura Andersone