Pagatavošana
Kartupeļus nomizo un sagriež vidēja lieluma kubiņos. Sīpolu smalki sagrieziet. Smalki sagrieziet čilli piparus.
Lasi vēl: Marinēti kāposti: kā pagatavot gardu, vitamīniem bagātu ēdienu
Vislabāk kartupeļus vispirms pagatavot tvaika katlā vai mikroviļņu krāsnī, līdz tie kļūst mīksti, taču var sākt gatavot arī jēlus kartupeļus.
Uzkarsējiet eļļu pannā ar biezu dibenu; pievienojiet sinepju sēklas un, kad tās sāks sprakšķēt, pievienojiet kariju un apcepiet 30 sekundes.
VIDEO:
Tad pievienojiet sīpolus, zaļos čili piparus un cepiet, līdz sīpoli apbrūnē.
Pievienojiet kartupeļu kubiņus, pārklājiet ar vāku un cepiet, kamēr kartupeļi kļūst mīksti, apmēram 12-15 minūtes, ik pa laikam maisot.
Tevi arī varētu interesēt
Pievienojiet kurkumu, maltu koriandru, maltas ķimenes un sāli. Pievienojiet nelielu daudzumu ūdens, ja maisījums šķiet pārāk sauss.
Tevi noteikti interesēs
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”
- 81 gadīgā zvejniece no Skultes gadiem ilgi baroja savus kaimiņus ar zivīm, bet, kad viņai vajadzēja palīdzību, viss mainījās
- “Manai mammai bija tāds pats,” — teica Rīgas oficiante, paskatoties uz miljonāra gredzenu: stāstu, ko viņš atbildēja
- 3 Ķīniešu zodiaka zīmes visu nedēļu, sākot ar 17. novembri, piesaista veiksmi un dziļu mīlestību
- “Es varētu būt Siksnulis!”: latviešu talantīgais dziedātājs “ieknābj” dažiem populāriem latviešu mūziķiem (+ VIDEO)
- Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes









