Kā pagatavot vistas gaļu, lai to atbrīvotu no hormoniem un antibiotikām

Tagad jūs varat ēst veikalā pirktu vistas gaļu un neuztraukties, ka tā satur kaitīgas vielas…

Kādreiz vistas gaļa nonāca uz mūsu galda tieši no vecmāmiņas mājputnu dārza. Mūsdienās lielveikalu plaukti ir pilni ar vistas gaļu. Un mēs visi zinām, ka ražotāji ne vienmēr godīgi konkurē savā starpā.

Viņi mājputnus baro ar barības maisījumiem, hormoniem un antibiotikām. Antibiotikas vistas organismā var palikt ilgāk nekā nedēļu. Tātad, kā jūs varat vēlreiz nodrošināties un veikt noteiktus piesardzības pasākumus? Lūk, kā atbrīvoties no kaitīgajiem toksīniem.

Pirmā metode

Ja vistas gaļu iegādājāties veikalā, labāk nelietot buljonu. Tajā nav nekā noderīga. Gatavošanas procesā visi toksīni tiek izskaloti no gaļas un nonāk tieši buljonā. Vistas zupai ieteicams izmantot mājputnu gaļu.

Lasi vēl: “Es esmu kultūriste – cilvēki ir izbrīnīti, dzirdot, ka esmu dzemdējusi piecus bērnus, esmu labākajā savas dzīves formā…”

Otra metode

Ja esat nolēmis gatavot ceptu vistu, iztīriet tās iekšējos orgānus. Jo tieši tur uzkrājas toksīni. Ieteicams arī noņemt ādu.

Trešā metode

Iemērciet vistu šķīdumā. Tam būs nepieciešams 1 litrs tīra ūdens un dažas ēdamkarotes galda sāls. Šķīdumam ir labi pievienot arī 1/4 citrona sulu. Ievietojiet vistu šķīdumā uz 2 stundām. Pēc šī laika šķīdumu notecina. Sagatavojiet jaunu šķīdumu un atkal iemērciet vistu uz stundu vai divām.

Ieteicama arī mājputnu gaļas mērcēšana minerālūdenī. Tas ne tikai attīrīs gaļu no kaitīgajiem toksīniem, bet arī padarīs gaļu mīkstāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment