Kā pateikts vārds ietekmē Zemes magnētisko lauku?

zemes spēks

Izteiktais vārds mēdz būt daudz sāpīgāks un nepatīkamāks, kā pļauka sejā vai dunka sānos. Vai esi kādreiz prātojis par to, kāpēc vārdi var būt tik sāpīgi? 

Vārds ir spēcīgāks, nekā lielai daļai cilvēku varētu likties. Kad tu izrunā vārdus, tu pārvērt savas domas vibrācijās, kuras nonāk Zemes magnētiskajā laukā…

 

Ne velti pastāv teiciens, ka ar vārdiem var sāpināt vairāk nekā ar ieročiem. Kad kāds pasaka ko apvainojošu, tas var radīt sajūtu, ka kāds tev iedur ar nazi, pat ja fiziski tevi neviens neaizskar. Tas tā notiek tāpēc, ka izteikti vārdi rada noteiktas skaņas vibrācijas, kuras ietekmē enerģijas plūsmu. Šīs vibrācijas un enerģija bez grūtībām plūst cauri tavam ķermenim, vai nu sāpinot vai dziedējot tavu dziļāko būtību.

Kad tu izrunā vārdus, tu pārvērt savas domas vibrācijās, kuras nonāk Zemes magnētiskajā laukā. Šis lauks satur enerģiju, kura ietekmē un formē matēriju uz Zemes. Kad tu apzinies vārdu patieso spēku, tu vari arī aptvert, kā izmantot tos, lai radītu pēc iespējas pozitīvāku enerģiju, kura galu galā ietekmēs arī fizisko realitāti. Lūk, kāpēc vārdiem piemīt maģisks spēks! 

Nākamreiz, pirms skaļi kaut ko saki – padomā divreiz.

Avots: 

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment