Kā piepildīt vēlēšanos un piesaistīt laimi rudens spoguļa datumā 09.09.2023

Esi atbildīgs

Tas nozīmē, ka nedrīkst pārlikt atbildību uz kādu citu. Ja tu kaut ko nespēj izdarīt vai esi pieļāvis kļūdu, tad esi par to atbildīgs un centies darīt visu iespējamo, lai to labotu. Jums vajadzētu risināt savas problēmas pašiem, neiesaistot svešiniekus un, protams, nevainot nevienu par to, ka kaut kas nav izdevies.

 

Pielietojiet objektīvu domāšanu, padomājiet par savas rīcības sekām, un tad jūs saņemsiet cienīgu atlīdzību no “devītnieka”.

Svarīgi ir nesūdzēties par savu likteni, lai viņa uz tevi nebūtu īsti dusmīga.

Lai sasniegtu savus mērķus, pareizi nosakiet prioritātes, pārdomājiet, kas jums patiešām ir svarīgi, un rīkojieties nekavējoties.

 

Nekritizējiet citus vai sevi

Tas cilvēks, kurš iemācīsies pieņemt citus un sevi tādu, kāds viņš patiesībā ir, sasniegs iekšējo laimi, saka numerologi. Šī prasme šajā dienā palīdzēs vispirms tiem, kuri meklē mīlestību un personīgo laimi.

Fakts ir tāds, ka devītnieks var izpausties dažos cilvēku trūkumos, palielināsies risks kādam kaut ko pārmest, norādīt uz kļūdām, kritizēt.

Nav izslēgts, ka atklāsies kādi draugu vai tuvu cilvēku, vai pat jūsu pašu noslēpumi. Reaģējiet uz to mierīgi, nekļūstiet panikā un nemēģiniet sevi attaisnot – tā jūs tikai saasināsiet jau tā sarežģīto situāciju.

Lasi arī: Budžetam draudzīgs un viegli pagatavojams. Salāti “Draudzība”: nebiju gaidījusi, ka tie būs tik garšīgi

Lasi arī: Viens noslēpums, un mīkla būs kā mākonis. Recepte 15 minūtēs: es ņemu glāzi kefīra un pagatavoju pūkainas pankūciņas

Ja vēlaties veidot laimīgas attiecības, neizrādiet savu skeptisko attieksmi pret kādu vai kaut ko, pieņemiet cilvēku ar visiem viņa trūkumiem un vājībām, netiesājiet un nemēģiniet labot. Labāk ir koriģēt savu attieksmi pret cilvēkiem un notikumiem. Parādiet maksimālu laipnību un draudzīgumu – un liktenis jums atbildēs ar atbildi.

 

Kā izteikt vēlmi spogulī, lai tā piepildītos

Ja jums ir dziļa vēlēšanās, spoguļdiena 09.09. palīdzēs to piepildīt. Vislabāk ir koncentrēties uz savu vēlmi “spoguļdienas stundās” – pulksten 9 pulksten 9 minūtes vai pulksten 21 pulksten 9 minūtes. Tā jūs pastiprināsiet šīs maģiskās dienas enerģiju.

Svarīgi ir būt vienatnē un skaļi izrunāt savu vēlēšanos. Pamēģiniet uzrakstīt “vēstuli Visumam” un sadedzināt to virs sveces liesmas.

Izsakot vēlējumus, ir svarīgi no visas sirds ticēt savas vēlēšanās realitātei, iztēloties, kā jūs jau saņemat to, ko vēlaties. Domājiet pozitīvi un nepiesaistiet nevienu savai vēlmei. Tai jāattiecas tikai uz jums un nevienam nevajadzētu radīt sliktas vēlmes.

Arī interesanti: 10 maģiski noslēpumi, ko glabā jūsu kaķis

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment