Kā sagaidīt 2024. gadu- ko vilkt mugurā, kādus ēdienus pasniegt, un kā iepriecināt Pūķi

 

Imperatora svētki

Izvēloties galdautu, dodiet priekšroku svinīgajai baltajai krāsai vai Pūķa iecienītākajai sarkanajai krāsai. Tos var papildināt ar zaļu un zeltu. Kopumā zelta dekoros un galda klājumos atļauts ieviest drosmīgāk nekā parasti, nebaidoties no apsūdzībām par sliktu gaumi: spīgotas greznības un seno dārgumu cienītājs novērtēs jūsu soli!

Noteikti izmantojiet mazus, bet spilgtus akcentus:

krāsainas auduma salvetes vai rakstaini paliktņi;

eleganti galda celiņi, kurus var uzklāt uz galdauta vai bez tā;

elegantas paplātes uzkodām un augļiem.

Parūpējies, lai uz galda būtu vismaz viena vai vēl labāk vairākas sveces, kas nodrošinās Pūķa galvenā simbola – uguns klātbūtni svētkos!

Vēl viens, ja ne obligāts, tad ārkārtīgi atbilstošs pasniegšanas elements būs ēdieni austrumu stilā, piemēram, suši komplekts uz koka dēļa. Tas ir estētiski pievilcīgs, eksotisks un kalpo praktiskam mērķim: tā jūs dažādosiet ēdienkarti svētku noskaņās, piedāvājot saviem viesiem Āzijas virtuvi.

Kā izveidot svētku ēdienkarti Jaunajam gadam 2024

Pūķim nav sveši miesas aicinājumi, gluži pretēji, viņš tiem labprāt un prasmīgi pakļaujas, tāpēc pieticīga vegānu ēdienkarte labākajā gadījumā izraisīs nievājošu šņācienu. Mēs iesakām sākt domāt par to, ko gatavot Jaunajam Pūķa gadam 2024, 2-3 nedēļas pirms svinībām, lai jums būtu pietiekami daudz laika, lai meklētu viņiem interesantas receptes un produktus.

Šeit jums ir nepieciešams īsts bankets ar plašu ēdienu izvēli un košu garšu pārpilnību: sulīga gaļa, aromātiska mājputnu gaļa, maigas zivis un rīsi dažādās variācijās un pikantie salāti (karstās garšvielas, kas liek “elpot uguni”, it īpaši par godu ) ir piemēroti kā garnīrs. Konservēti un saldēti pārtikas produkti ir stingri aizliegti: Pūķis pēc būtības ir plēsējs, dodot priekšroku svaigai pārtikai, nevis kaut kam, kas glabāts vairākus mēnešus vai gadus.

Atrodiet uz galda vietu augļu ēdienam, starp kuriem vajadzētu dominēt citrusaugļiem, īpaši apelsīniem un mandarīniem, un uzkodām uz neparastas paplātes pasniedziet kanapē ar sarkanām zivīm vai ikriem.

Idejas neaizmirstamām dāvanām

Ko dāvināt ģimenei, draugiem un dvēseles radiniekiem Pūķa gadā? Ak, ir daudz ko padomāt! Neskatoties uz ārējo smagumu, spārnotā ķirzaka mīl iepriecināt tos, kas viņam ir dārgi. Izpletiet savas iztēles spārnus, un mēs jums sniegsim pāris labas idejas.

Īpaši piemērots dāvanām:

Iespaidīgi interjera priekšmeti – keramiskas vāze ar glancētajām sānu malām apgleznotiem garkājainiem celtņiem, salvešu turētājs ar pāvu, kas Ķīnā kalpo kā lepnuma un skaistuma iemiesojums, sienas ventilators.

Ziemassvētku rotājumi gaišā un oriģinālā austrumu garā – bumbiņas ar pušķi draugiem un kolēģiem ar humora izjūtu, romantiski Pūķi iemīlējušies pāriem, nāra, kas izpilda tradicionālo deju Makao…

Trauki, ko parastās vakariņās neredzēsiet – augļu plaukts ar izgrieztu malu, paplāte, kas kopē koka lapas formu.

Visas iespējamās rotaslietas (spīdīgām lietām kārojošais Pūķis sniegs ovācijas) un aksesuāri tām, piemēram, apakštase rotām vai augsts statīvs.

Ko ģērbt, lai atzīmētu Pūķa gadu, lai iepriecinātu ķirzaku un radītu iespaidīgu tēlu

Aizmirsti par viltus pieticību – jo bagātīgākas būs tavs tērpa krāsas un drosmīgāks tēls, jo labāk! Izvairieties no sintētikas par labu zīdam, samtam, šifonam un satīnam un sakiet “jā” jebkuram spīdumam.

Ieteicamās krāsas:

Sarkans nozīmē laimi, veiksmi un jaunas cerības,

Rozā ir delikatese un svaigums, veiksmes magnēts un aizsardzība pret ļaunajiem gariem, taču vīriešiem to nevajadzētu aktīvi ieviest savā drēbju skapī, jo krāsa tiek uzskatīta par meitenīgu.

Violeta, dziļa un bagāta, ir saistīta ar romantiku un mīlestību, piesaista naudu, greznu dzīvi un runā par muižniecību.

Kādā krāsā nav vēlams svinēt Pūķa gadu? Pirmie apkaunojošie ir baltā krāsa, ko Ķīnā uztver kā sēru, tumši dzeltena, “rezervēta” imperatora ģimenes locekļiem, un šokolāde, kas nez kāpēc nepatika Pūķim. Nav paskaidrojumu.

Lasi vēl: Jūsu izvēlētā figūra parādīs problēmu jūsu dzīvē un veidu, kā to atrisināt

Tagad jūs zināt, ko ģērbt, lai atzīmētu Pūķa gadu 2024, kā izrotāt istabu un ko pasniegt uz galda, lai iepriecinātu nākamos 12 mēnešus un sarīkotu neaizmirstamus svētkus. Atliek tikai atlocīt piedurknes un sākt radīt, gūstot maksimālu baudu no procesa. Par laimi, mūsdienās preču klāsts ir tik plašs, ka tas ļauj īstenot visradošāko ideju, pārdomāt vissīkākās detaļas un radīt prieka dzirkstošu atmosfēru, un mēs redzam savu mērķi jums palīdzēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment