Kā sagaidīt 2024. gadu- ko vilkt mugurā, kādus ēdienus pasniegt, un kā iepriecināt Pūķi

Kā vēsta Austrumu prognoze, svētku pusnaktī 2023.-2024.gada krustojumā atvadāmies no Zaķa gada un satiekam Pūķa gadu, ieejot jaunā laikmetā, kas daudziem nesīs pārmaiņas.

Atšķirībā no sava pūkainā priekšgājēja, priekšzīmīga ģimenes cilvēka un mājinieka, Pūķis ir ambīciju pilns un alkst jaunas pieredzes, viņš pat cenšas padarīt savu dzīvi gaišu. Varenais zvērs, kas simbolizē impērijas varu Ķīnā, aicinās mūs uz varoņdarbiem un dāsni kliedēs iespējas, lai pietiktu ar nelielu piepūli, lai noķertu veiksmi aiz astes.

Tiesa, Pūķa vardarbīgo raksturu tuvākajā gadā mīkstinās koka elementi un zaļā krāsa, kas to piemeklēs – miera, harmonijas un jauna sākuma simbols – tāpēc stabilitātes gribētājiem ir visas iespējas to saglabāt.

Un kā svinēt jauno 2024. gada Pūķa gadu: zīmes, interjera dizaina smalkumus, prasības galda klājumam un apģērba krāsām, mēs jums sīkāk pastāstīsim šajā rakstā.

Kādā krāsā svinēt Pūķa gadu: iekārtojam māju nozīmīgā tonī un elementos

Pūķis, kurš ir kārs uz spilgtām krāsām, nespēj aizraut ar smalkiem pasteļiem. Viņš dod priekšroku bagātīgiem toņiem un uzkrītošām kombinācijām:

Ugunīgi sarkans, saulains dzeltens un zelts;

Oranža;

Jebkura zaļā nokrāsa no gaišas piparmētras līdz tumšām meža sūnām.

Bet no zilās krāsas vajadzētu izvairīties, tā vietā izvēloties tirkīzu, safīru un jūras vilni.

Pūķim patīk arī spīguļi, tāpēc var izmantot stikla bumbiņas un pinkainus vizuļus, kas mirdz gaismas staros, mākslīgie ziedi, kas mirdz ar dārgmetāliem, un bezgalīgi metri daudzkrāsainu vītņu. Ļoti vēlams neaprobežoties ar mini gaismiņu ķēdi, kas skraida ap Ziemassvētku eglīti (tā tiek sveicināts jebkurš Austrumu kalendāra pārstāvis), bet gan izdomāt ko patiesi neparastu:

Novietojiet virs galvas vai uz loga ķīniešu laternas, kas atgādinās astes viesim par viņa dzimteni;

Izmantojot vienkāršu meistarklasi, uz sienas izklājiet ar gaismām iedegtas Ziemassvētku eglītes siluetu;
Pakariet aizkaru vītni, piepildot telpu ar mīkstu mirdzumu, vai izdomājiet kaut ko vēl iespaidīgāku.

Dabas stihijas varā
Koka dzīvinošais elements iemieso attīstību un izaugsmi, pavasara enerģiju, jaunas dzīvības dzimšanu, pozitivitāti, kas atbilst zaļajai krāsai. Secinājums liecina par sevi: jo vairāk dzīvo augu jūsu mājās, ieskaitot ziedošus, jo labāk. Laipni gaidīts viss: citronkoki smagos kubulos, puķupodi ar ziediem un visu veidu un izmēru vāzes ar košiem pušķiem.
Ja līdz šim neesat interesējies par floristika un ideja ziemas vidū pārpludināt savu māju ar pušķiem nešķiet pievilcīga, varat izmantot mākslīgos ziedus, kas neprasīs kopšanu un garantēti nenovīst. pirms brīvdienu beigām. Ņemot vērā Jūsu viesa izcelsmi, pundurkociņš kļūs par interesantu interjera elementu – šo gājienu noteikti novērtēs Pūķis, mājinieki un draugi.

Lasi vēl: “Viņi iekaros neticamus augstumus”: 3 zvaigžņu zīmes 2023. gada decembra otrajā pusē atklās jaunas iespējas un piedzīvos patiesu laimi

Protams, jebkurā situācijā dekoratīvas ķirzakas figūriņas no koka, keramikas un stikla, bet ne metāla, vai Pūķa tēli uz audekla, papīra, vai Jaungada bumbuļi, kuras var likt gan uz eglītes, gan interjera kompozīcijās. , ir piemēroti. Starp citu, par Ziemassvētku eglīti: tai vajag tikai pāris koka rotaļlietas.
Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment