Kā saprast kas kaiš automašīnai pēc izplūdes gāzēm

Uzdevi garu

Izplūdes gāzes rozīgajam dzinējam ir bezkrāsainas. Bet dūmi-albinos pateiks tev par to, ka dzinēja cilindros bez jautājumiem iekļuvis ūdens. Tas var būt izskaidrojams ar to, ka ir  augsts relatīvā gaisa mitrums vai kondensāts uz pievades cauruļvadu sieniņām. 

45258-ZmE4NjYzM2Y1OQ

 

Pārbaudi arī atvēsināšanas sistēmu – iemesls baltajai krāsai var būt arī tekošs antifrīzs vai arī, iespējams, tu pats nelej iekša antifrīzu motorā.

Ar eļļu nesabojāsi!

Sadegot degvielai, reizēm tiek garām eļļa. Eļļai sadegot kopā ar degvielu izplūdes gāzu krāsa pārvēršas zilpelēkā krāsā. Vai arī dievs dod tev ir iedota nekvalitatīva degviela, un iepriekš sabojāta eļļa. 

Afrodūmi

45256-ZmI4N2M2Yzc0Yg

 

Izskaidrojams ar to, ka dzinējs visu degvielu nesadedzina, kas tiek tam pievadīta. Iesakām, uzreiz parunāt ar dzinēja karburatora/ inžektora/ kompjūtera rīcību. Bet ja tie sāks tev atbildēt uz visām to rīcībām, uzreiz ved mašīnu uz autoservisu. 

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Princis Pedro</cite>

    Ja tosols tiek cilindrā,sveces kā no veikala plaukta tīras un pie izpūtēja pieliktā avīze slapja un smird pēc tosola,kā arī tosola līmenis krītas un parasti netīrs (eļļains) un dzinēju darbinot burbuļo un parādās spiediens dzesēšanas sistēmā.

Leave a Comment