Kā sēt burkānus, lai vēlāk tos nevajadzētu retināt: piecas pārbaudītas metodes

Izmantojiet improvizētus līdzekļus, kas ir katras saimnieces virtuvē. Piemēram, sāls spainīšus vai burciņas no zobu bakstāmajiem. Ar to palīdzību sēklas var sēt ne pārāk bieži.

Sēšanai izmantojiet kleisteri ar sēklām. Siltā ūdenī uzvāriet miltus, pagaidiet, līdz maisījums atdziest līdz 35 grādiem pēc Celsija. Tad pievienojiet tam burkānu sēklas un visu labi samaisiet. Ielieciet maisījumu plastmasas pudelē, kuras vākā izveidojiet nelielu caurumu. Sēklas biezā maisījumā sadalās vienmērīgi, tāpēc, ja to izspiedīsiet uz dobes, sēklas nogulsnēsies vienmērīgi.

Kā stādīt burkānus uz tualetes papīra? Lai to izdarītu, burkānu sēklas ir jāuzlīmē uz plāna papīra, piemēram, tualetes papīra.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Var izmantot miltu līmi vai pagatavot citu, kuras pamatā ir ciete. Uzklājiet pilienu līmes uz tualetes papīra un pielīmējiet uz tā dažas sēklas. Izžāvējiet līmlenti – un varat doties stādīt.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment