Kā sievietei pēc 50 gadu vecuma izvēlēties apģērbu, lai izskatītos eleganti un jaunākai par 10 gadiem (Foto)

Elegantai sievietei, kas ir pāri 50, jābūt vienmēr stilīgai. Ir viegli nonākt līdz tam, ka no elegantas dāmas var kļūt par cienījamu tantiņu. Būsim godīgi, neviena sieviete neatkarīgi no vecuma nevēlas to piedzīvot.

Ko darīt šādā situācijā? Vai tiešām ir nepieciešams iegādāties dārgas un stilīgas lietas no firmas veikaliem? Tā nebūt nav vienīgā iespēja. Labāk izvēlies apģērbu, kas vislabāk izceļ tavas priekšrocības. Mēs esam šeit, lai tev palīdzētu.

Piecdesmitgadīgas sievietes stils

Daudzas dāmas kļūdās, cenšoties palikt nemanāmas un iejukt pūlī. Viņas domā, ka spilgtas krāsas ir nepieņemamas un izvēlas mierīgākas, lai neatšķirtos no citiem.

Cilvēki ir dažādi, tāpēc nav jācenšas pielāgoties citiem. Patiesībā, centieni būt līdzīgai visām var novest pie tā, ka skaista sieviete zaudē savu individualitāti.

Tas noteikti neattiecas uz Petru Dinersu. Šodien mēs iegūsim iedvesmu no šīs vācu skaistules stiliem. Apskatīsim viņas tērpus viņas mājas lapā Instagramā.

Petra iepriekš strādāja kā dārza mēbeļu dizainere, tomēr viņas aizraušanās ar modi uzvarēja. Šī šarmantā dāma izveidoja rubriku „Mīļotais stils”, kas nav nejaušība. Petra Dinersa necenšas izskatīties jaunāk, bet radīt skaistus un stilīgus tēlus nobriedušām sievietēm. Patīkami skatīties.

Sievišķība un kārtīgums

Neviens vecums nav šķērslis stilīgam izskatam. Arī 60 vai 70 gadu vecumā var izskatīties izcili, ja vien zini, kādiem aspektiem pievērst uzmanību. Piemēram, kardigāni ir lielisks piemērs – šis garderobes elements apvieno komfortu un praktiskumu ar sievišķību, eleganci un maigumu, un ir atrodams daudzās sieviešu skapjos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment