Kā sievietei pēc 50 gadu vecuma izvēlēties apģērbu, lai izskatītos eleganti un jaunākai par 10 gadiem (Foto)

Vari izvēlēties kardigāna variantu, kas vislabāk izceļ tavu augumu – vai nu pagarinātu, īsu, ar aizdari vai bez. Šādu garderobes elementu ir viegli kombinēt ar biksēm, svārkiem, apaviem ar augstiem papēžiem vai bez papēžiem.

Šāds tēls izskatīsies lieliski. Protams, svarīgi ir sekot modes tendencēm un izvairīties no novecojušiem modeļiem, jo tie noteikti nesniegs stilīgu izskatu.

Drosmīgi varianti

Nevajag atlikt uz „vēlāk” apģērbu, kas var izskatīties pārāk izaicinoši. „To jau tikai jaunas meitenes var valkāt, man taču nav 16 gadi!” – kāda domās. Tikai nevajag pārāk steigties ar secinājumiem un atteikties no apģērbiem, kas piestāv, bet kurus kaut kādu baiļu vai šaubu dēļ tu nevari nopirkt.

Runa ir par baltas vai kādas košas krāsas apģērbu, trenda svārkiem, kažokiem, apaviem. Šīs lietas ir vērts pielaikot, un tikai tad pieņemt lēmumu. Parādīšanās šādā apģērbā noteikti izraisīs furoru. Nevelc mugurā kādu apģērba gabalu tikai tāpēc, ka tas ir praktisks. Pat dāmas gados var izskatīties neatvairāmi stilīgos tērpos.

Nu ir laiks pievērst skatu mākslīgo kažokādu kažokiem. Tie ne tikai sildīs tevi aukstā laikā, bet kļūs par aktuālu rudens – ziemas garderobes papildinājumu. Tikai neaizmirsti šādu tēlu papildināt ar somu, stilīgiem apaviem, košu palantīnu. Šīs detaļas piesaistīs tev publikas uzmanību.

50 gadīgas sievietes neatkārtojamais stils

Un kur tad bez džinsiem un siltiem džemperiem? Tas ir loģiski, jo laiks tagad ir auksts. Centies izvēlēties saīsinātus džinsus ne pārāk tumšos zilos toņos. Tas atsvaidzinās tēlu. Var pievērst uzmanību arī džinsu modeļiem ar neapstrādātu malu, bet ir svarīgi nepārcensties. Pat tādi džinsi var izskatīties akurāti.

Džemperis ir universāla lieta. Tu vari eksperimentēt ar formām un krāsām, kombinējot to ar biksēm un svārkiem, izvēlēties piemērotus apavus. Neaizmirsti par rotaslietām, somiņām, cepurēm, šallēm un palantīniem. Tas ļaus padarīt tēlu pilnīgi pabeigtu un oriģinālu.

50 gadīgas sievietes stils var būt interesants, košs un drosmīgs. Tai pat laikā tādas lēdijas izskatīsies sievišķīgas un jaunas. Vēlam visām dāmām iedvesmu jaunu tēlu meklējumos. Tie lieliski pasvītros viņu dabisko skaistumu. Bet kā tu veido savu personīgo stilu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment