Kā Tu vari padarīt savus matus biezākus?

Tas brīdis lielākajai daļai vīriešu pienāk agrāk vai vēlāk. Viena mati kļūst plānāki jau ap 25 gadu vecumu, bet citam tie ir kā mūža mežs līdz dzīves beigām. Ja tavam tēvam vai vectēvam ir kails galvvidus, tad pastāv liela iespējamība, ka tas varētu piemeklēt arī tevi.

Statistika nav iepriecinoša- 40% vīriešu vecumā līdz 35 gadiem jau piedzīvo matu izkrišanu, 95% gadījumu matu izkrišana ir iedzimta.

Ja tu neesi pārliecināts par savu matu ilgo mūžu, tad sāc tos barot un uzlabot vēl tad, kad tie ir kupli un biezi. Nav vērts ķēpāties ar sentēvu ārstniecības metodēm, kā olas, alus un medus matos. Iespējams tas baro saknes, bet noteikti neglābs tevi no plikpaurības.

Tāpēc viens no produktiem ir Regaine putas vīriešiem, kas ir līdzīgs vārdam angļu valodā regain jeb atgūt. Un tu patiesi vari atgūt savu matu kuplumu. Tā iedarbība ir klīniski pierādīta. Produkts satur minoksidilu, kas iedarbojas uz matu folikulu, aptur folikula iznīkšanu un stimulē keratīna izdalīšanos.

Fakts ir tāds, ka 9 no 10 vīriešiem, lietojot šo produktu, uzlaboja savu matu biezumu un veselību vai arī atguva no jauna augošus matus tikai 16 nedēļās.

 

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment