Skapī, kurā glabājat labību, varat ievietot lavandas, vērmeles, krustnagliņas vai piparmētru maisiņus.
Regulāri tīriet skapja plauktus ar etiķi.
Svarīgi saprast, ka padomi par to, kā uzglabāt graudaugus un makaronus, īpaši neatšķirsies, jo tie ir graudaugu izcelsmes produkti un attiecīgi “draudi” tiem ir vienādi.
Tevi arī varētu interesēt
Liela nozīme ir arī vispārējiem apstākļiem. Vietai, kur glabājat produktu, jābūt sausai un siltai, un tajā nedrīkst iekļūt gaisma.
Kā noliktavu aizliegts izmantot pagrabus, neizolētus balkonus vai ledusskapi. Fakts ir tāds, ka zema temperatūra un augsts gaisa mitrums izraisīs produkta ātru bojāšanos. Tāpēc labākā izvēle būtu virtuves skapis vai pieliekamais.
Tevi noteikti interesēs
- 4 pārbaudīti “tautas līdzekļi”, kas patīk jasmīniem – tie ziedēs kā balts mākonis: iesaka pieredzējuši dārzniekiby Laura Blūma
- Nākamā apkures sezona rīdziniekiem varētu sagādāt nepatīkamu pārsteigumu: Rīgas siltums nāk klajā ar paziņojumuby Laura Blūma
- Vīramāte apvainojās un nosauca mani par izlutinātu, jo atteicos ēst viņas ēdienu – bet kā vispār ko tādu var ēstby Rinalds Bergmanis