Kā viegli notīrīt taukus no virtuves mēbelēm

Cepamā soda

Šo līdzekli var izmantot, lai notīrītu flīzes uz darba virsmām, kā arī uz mākslīgā akmens un plastmasas virsmas. Taču koka fasādēm, lakotiem vai emaljētiem skapjiem un marmora darba virsmām soda var būt pārāk agresīva, tāpēc labāk neriskēt un izmantot maigāku līdzekli.

Rūpīgi izšķīdiniet 4 ēdamkarotes sodas 1 litrā silta ūdens. Svarīgi, lai šķidrumā nepaliktu pulvera daļiņu, citādi tās var saskrāpēt virsmu. Ar sūkli vai smidzinātāju uzklājiet sastāvu uz taukiem un atstājiet to uz 2-3 minūtēm.

Pēc tam notīriet netīrumus, nomazgājiet līdzekļa paliekas ar mitru drānu un noslaukiet mēbeles sausas.

Citronskābe un trauku mazgāšanas līdzeklis

Šis universālais līdzeklis ir piemērots visu virsmu tīrīšanai.

Rūpīgi izšķīdiniet 1 ēdamkaroti citronskābes un pāris pilienus trauku mazgāšanas līdzekļa 1 litrā silta ūdens. Ielejiet šķidrumu izsmidzinātājā, izsmidziniet uz vietām ar taukainiem nosēdumiem un atstājiet sastāvu iedarboties 20-30 minūtes. Šajā laikā netīrumi mīkstināsies, un tos būs viegli noņemt ar drānu vai sūkli.

Neaizmirstiet noslaucīt virsmas ar mitru un pēc tam sausu drānu.

Spoguļu un stiklu tīrīšanas līdzeklis

Ar šiem preparātiem var viegli tikt galā ar svaigiem traipiem. Bieži vien tie satur spirtu, kas efektīvi neitralizē taukus. Pietiek uzsmidzināt šķidrumu uz netīrumiem un noslaucīt virsmu ar mikrošķiedras drānu vai papīra dvieli.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Glabājiet līdzekli virtuvē, lai ātri noņemtu svaigus tauku traipus pēc ēdiena pagatavošanas – tad jums nebūs jātērē daudz laika cīņai ar iesēdumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment